Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur ser Itrims träningsutbud ut?

Hej!
Funderar på att börja träna på Itrim men är lite intresserad av att höra om ert utbud. Har hört av vänner att ni har löparskola och sånt, men har ni även ett gym där man t ex kan jobba med vikter? Vad har ni för maskiner? Vad kostar ett kort hos er?

Kommentarer

 • Hej Ramona!

  Vad roligt att höra att du är nyfiken på Itrim!

  Itrims basträning är vår cirkelträning med Activio pulsmätningssystem, men vi har även flera olika redskap som t ex TRX, medicinbollar och vikter. De maskiner som vi har är de som finns i cirkeln och de är så kallade hydraliska maskiner, dvs att man jobbar med ett luftmotstånd istället för vikter. Annan träning som vi erbjuder är bland annat löpträning, boot camps och personlig träning. Läs mer om vår träning här.

  Priser på träningsmedlemskap varierar från center till center och för vilket medlemskap du väljer. Vi brukar alltid börja med ett första möte för att kunna skräddarsy din träningsplan. En sådan rådgivning kostar ingenting, välkommen att boka in dig! Då får du även möjlighet att provträna hos oss.

  Itrim Kundservice
 • Jag tycker fortfarande det är otydligt. Finns det en gymdel, med motionscyklar, löpband, vikter och maskiner, som man kan använda fritt?

 • Hej Torben,

  På våra center finns ett cirkelgym. Inga center har i dagsläget motionscyklar eller löpband. Flera center har däremot vikter samt t ex TRX-band. Allt är fritt att använda.

  Besök gärna ett av våra center för att kolla in, samt provträna 😀

  Itrim Kundservice
 • Hej!
  jag gick till ett itrim i stockholm för att jag var intresserad att börja. Skulle få sånt där hälsocheck men hen var bara intreserad av att sälja ett kort som skulle kosta 12000 per år ( för en student är det lite väl dyrt)  jag är fortfarande intresserad av itrim o vill börja provträna, kan man få göra det o kan man få hälsochecken som UTLOVADES???

  anonym o snart itrim medlem

 • Hej Jessica!

  Du ska självklart få din Hälsocheck, som du erbjudits. Och de flesta Itrim-center erbjuder dessutom provträning innan man bestämmer sig. Det bästa är att du kontaktar det center som ligger bäst till för dig och bokar in en Hälsocheck och provträning, så tar ni det hela därifrån! Välkommen till oss på Itrim!
 • P. S. Till mitt förra inlägg med frågor. Checkar ni blodtryck, motionsnivå etc.? Vad innebär en hälsocheck?
  Eva Runefelt
 • Hej Eva!
  Alla medlemmar som startar på Itrim har en hälsoanalys i början. Där tar vi t ex blodtryck, och man får t ex väga sig på vår fettprocentvåg. Vi diskuterar igenom träningshistorik och vanor idag, för att kunna lägga upp en plan som passar dig så bra som möjligt. Prata med det center som passar dig bäst då det gäller konditionstest.
  En hälsocheck innebär att du får komma på ett 30 minuters samtal med en rådgivare på Itrim, där ni gör ovanstående fettprocentmätning och gör en översyn av dina mat- och träningsvanor.
  Hoppas att det var svar på dina frågor.
  Mvh,
  Anna
  Anna E Coachansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.