Hälsokoll

Finns det personal hos er som är kunnig om vad lite skruttiga kroppar klarar, dvs gör ni hälsokoll innan man sätter igång?
Frågar eftersom jag har opererat en höft och också har några fler problemområden, t ex överrlrlighet, spänningsvärk och några nagsår genom åren.  Är 65 år dessutom men har periodvis tröbat på gym, reformer, pilates.
Eva Runefelt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Eva!
  Tack för att du hör av dig till oss. Våra hälsocoacher och personliga tränare är duktiga på olika skador, sjukdomar och diverse krämpor. Många av våra medlemmar dras med någon form av begränsning när de blir medlemmar hos oss, och vi hittar oftast vägar runt det.
  Alla medlemmar svarar på en hälsodeklaration och vi har därefter en hälsoanalys med varje medlem, där vi diskuterar igenom nuläget vad gäller hälsa och mat- och träningsvanor. Sedan diskuterar vi igenom vilka mål man har och lägger upp en plan som känns genomförbar. Hör av dig till det center som ligger bäst till för dig, så guidar de dig vidare. Många center erbjuder provträning innan man bestämmer sig för att bli medlem. Lycka till!
  Mvh,
  Anna
  Anna E Coachansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.