Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Gröt, hemskt smak/konsistens

Hej,
Köpte bl.a. gröten, kan verkligen inte äta den pga konsistensen. Kan man reklamera varor?
Vänligen, Sanne

Kommentarer

 • Hej Sanne,

  Vad tråkigt att du inte gillade gröten. Det du kan göra är att testa med lite mer/mindre vatten för att hitta en konststens som passar dig.  
  Tyvärr tar vi ej tillbaka öppnade förpackningar, skulle det dock visa sig vara något fel på gröten så kompenserar vi såklart.

  Hoppas du får till gröten så att den passar dig! 😀
  Itrim Kundservice
 • Har testat med olika mängd vatten men det blir inte bättre. Synd man ej kan reklamera, blir tyvärr så att jag inte kommer fortsätta köpa era produkter, får hitta andra alternativ. Hur vet man att det skulle vara fel på gröten?
  Sanne
 • Nu är detta inlägg gammalt men jag kommenterar ändå. Man kan få köpa en mixpåse i början av varje steg med olika smakprover av olika produkter. Det borde alla ställen ha. Då får man ju testa vad man gillar utan att köpa 12 portioner man inte gillar.
  Går du i en grupp så ta upp det där. Smaken är ju olika så nån kanske vill köpa din gröt eller har nåt att byta med.
  Itrim är det bästa konceptet jag kört med då de har 4 måltider om dagen andra har 5 måltider om dagen och det funkar inte bra. Hoppas du återkommer till Itrim!
  Helena
 • Jag tycker det är synd att det inte finns provförpackningar eller någon annan möjlighet att prova hur produkterna smakar på det Itrim där jag går.
  När jag skrev in mig i viktminskningsprogrammet köpte jag måltidsersättningar för två veckor, bl a 1 förpackning gröt och 2 förpackningar skogsbär. Båda oätliga, så jag har betalat 600 kr för något jag inte kan använda. Känns inte bra.
  Camilla Logge Englund
 • Hej Camilla,

  Vad tråkigt att höra att det blev tokigt vid första köpet.
  Vi har haft provpåsar tidigare, men då vi på det sättet inte kunde tillgodose de informationskrav som behövs vid försäljningen valde vi att ta bort dem. Jag hoppas att du hittat någon annan produkt du tycker om och tipsar om att hålla utkik efter provsmak på smoothies och barer som vi ibland erbjuder på våra center.

  Vänliga hälsningar
  Anna H Programansvarig
 • Håller med om gröten - konsistens som gammaldags tapetklister!
  Ni har ingen mer "frukost" på gång?

  OCH  - kan man inte kopiera av infon på kartongerna och bifoga med en s.k. provpåse?
  Kerstin A A
 • Hej Kerstin,

  Faktum är att vi faktiskt har en ny gröt på gång som kommer att komma in under april månad. :-) Hoppas att den kommer att falla dig bättre i smaken!

  Då all information på förpackningen behöver finnas med vid försäljningstillfället blir det helt enkelt väldigt mycket text att kopiera, speciellt om man köper en provpåse med olika smaker. Av den anledningen har vi valt att istället erbjuda provsmak ute på våra center emellanåt.

  Vama hälsningar
  Anna H Programansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.