Vilket skick är de begagnade produkterna i?

De begagnade datorer vi säljer är i mycket bra skick och våra kunder säger ofta att produkterna ser nya ut även om de har varit använda tidigare under något eller några år. Om det förekommer kosmetiska fel utöver normalt slitage så anges det i produktbeskrivningen.

Samtliga produkter har genomgått vårt testprogram där produktens funktioner och komponenter kontrolleras, rekonditioneras och vid behov repareras. Det betyder att alla produkter har samma funktion oavsett kosmetiskt skick.

A+ - Nyskick
Helt nya produkter, produkter i nyskick eller oanvända produkter.

A – Mycket bra skick
Sparsamt använda produkter i mycket bra skick.
För mobiltelefoner ska batterikapacitet vara minst 80%.

B – Bra skick
Produkter med normalt slitage. Små repor på skärmen förekommer som inte syns när skärmen är igång. Märken från stöldskyddsmärkning kan förekomma på bärbara datorer.

C – Okej skick
Fullt funktionella produkter med slitage. Repor på skärmen samt små färgskiftningar på förekommer. Märken från stöldskyddsmärkning kan förekomma på bärbara datorer. Missfärgning på baksidan av mobiler och surfplattor förekommer.

PC – Bra skick
Normalt slits inte stationära datorer på samma sätt som till exempel en bärbar dator. Det gör att våra stationära datorer ofta är i mycket bra skick men även produkter med normalt slitage, repor på chassit och märken från stöldskyddsmärkning förekommer.

TFT – Bra skick
Normalt slits inte bildskärmar på samma sätt som till exempel en bärbar dator. Det gör att våra bildskärmar ofta är i mycket bra skick men även produkter med normalt slitage, repor på chassi/fot och märken från stöldskyddsmärkning förekommer. Pixelfunktionalitet, kontrast, ljusstyrka och färgåtergivning är kontrollerad.
Jakob Avdelningschef Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.