Till senaste kommentaren

Utbyggnadsmöjligheter Optiplex 7050 SFF

Hej! Jag är på jakt efter en dator för utveckling (privat i hemmet) och har hittat Dells 7050 SFF som ett intressant alternativ. Inte så stor, man kan ha 64 MB DDR, hyfsade processorer, förberedd för mer mekanisk 2.5” disk, etc. Har de redan alla kablar och brackets som behövs på plats för montering av en mekanisk disk (jag gissar att den 120 GB disk som ingår är M.2 och sitter direkt på moderkortet)? Mvh Erik

Kommentarer

 • Hej Erik,

  Tusen tack för dina frågor. Roligt att du har hittat hit till vårat Forum,

  Angående montering av mekanisk respektive 2.5" disk i datorn så är detta givetvis möjligt. Däremot har den inte någon plats för en M.2 SSD om man inte installerar en 2.5" släde för denna i datorn (SATA-kabel från moderkort till specifik m.2 släde med m.2 adapter).

  Om du har specifika frågor om hur moderkortet ser ut på just detta artikelnumret kan jag tala med våra servicetekniker och tillgodose dig med den informationen.

  Återkom om du har några övriga frågor.

  Nikita
 • Tack! Jag har läst mig till att det finns möjlighet att ha en M.2 direkt på moderkortet och 2.5" (eller tom 3.5") sATA disk utöver det så det borde finnas anslutning på moderkortet. De är monterade i "brackets" i nån blå plast ser det ut som. De finns med från början alltså? De är inte extrautrustning som man måste köpa till?  

  Erik Nordhamn
 • Hej Erik.

  Beklagar för den missledande informationen.
  Kollegan blandade ihop chassit med en annan DELL SFF, men nu har vi dubbelkollat i en 7050.

  Det stämmer mycket väl att det finns plats för en m.2 SSD rakt på moderkortet (Optiplex 7050), samt 3.5" HDD och en 2.5" SSD/HDD.
  Det vi kan erbjuda är i så fall som mest en m.2 + 3.5"/2.5" disk.

  Återkom om du har några övriga frågor.

  Fortsatt trevlig dag! 😀
  Nikita
 • Hur gör man om man är intresserad en sån kombination och vad det kostar? Det finns inte som standardval.
  Erik Nordhamn
 • Hej igen Erik,

  Det beror lite på exakt vad du vill ha installerat i din dator.
  Ta gärna fram exakt vad som du önskar att köpa/installera i din dator så kan du maila det till mina kollegor på webshop@inrego.se som kan hjälpa dig att kolla upp priserna på det du söker. 😊

  Önskar dig en trevlig måndag!
  Nikita

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.