Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Studentboende

Min dotter går på gymnasiet i Hudiksvall men vill inte dela lägenhet med okända människor. Får vi söka studentboende även på Stengatan åt henne?

Eva Sällvin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Eva

  Stengatans studentboende hyrs endast ut till högskolestuderande vid CUL Hudiksvall.
  Här kan du läsa mer information om våra studentboenden. >>>

  Vänligen

  Eva Uthyrare
 • Hur är det med djur i era lägenheter? Har en hund och ska studera på CUL.
  Hanna
 • Hej Hanna

  I våra studentrum där man delar kök och badrum med andra så får man inte ha djur. Men i våra studentlägenheter finns inget djurförbud.
  Vänligen
  Anna Uthyrare
 • Hej jag ska studera i två år i Hudiksvall på en skola som ligger nära hamnen. Men jag har inte hittat någon bostad, men jag vill helst bo i egen lägenhet. Men jag är villig att hyra ett rum hos någon har ni något tipps på hur jag kan hitta något boende min kurs startar den 2 sep 2019.

  Snälla hjälp hur ska jag hitta något boende innan min kurs start. Jag letar aktivt på nätet efter något lämpligt studentboende

  Joakim Ekström


  Joakim Ekström
 • Hej Joakim
  Va roligt att du valt att studera här i Hudiksvall. På vår hemsida lägger vi ut studentboenden så fort det blir något ledigt. Just nu är det hög efterfrågan, men det finns några rum som vi jobbar med (skickat erbjudande till anmälda) och som ev kommer ut på sidan igen, om sökanden tackar nej. Så håll koll där, lycka till!
  Eva Uthyrare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.