Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mindre eller fler poäng om man flyttar tillbaka till Hudiksvalls kommun

Hejsan. Har hört på lite olika håll att om man flyttar till hudiksvall från en annan kommun så får man extrapoäng i bostadskön. Stämmer detta?
Johanna Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Du som är bosatt i en annan kommun och vill flytta till Hudiks­valls kommun efter att ha fått nyanställning i kommunen erhåller förutom dina kö poäng även 500 bonuspoäng. Dessa bonuspoäng måste - vid ett eventuellt erbjudande om att teckna hyresavtal -styrkas med ett arbetsgivarintyg.

  I det fall poängen inte används inom 6 månader från anställ­ningsdatum anses de förbrukade.

  Anna Uthyrare
 • Hej
  Jag står som sökande på lägenheter i Iggesund. Jag flyttade hösten 2016 till Dalarna men är nu på väg tillbaka  till Hälsingland, har man förtur på lägenheter när det blir så?
  Ann-Britt Kling
 • Hej
  Nej, vi arbetar inte med förturer. Har du fått ett arbete här i våran kommun och kommer hitflyttande från en annan kommun, uppger du det i din intresseanmälan och då får du 500 extra poäng.
  Eva Uthyrare
 • Gäller 500 extra köpoäng om man jobbar i Hudiksvalls kommun sedan drygt ett år tillbaka men bor i annan kommun nu? Eller vad menas med ”nyanställning”
  Jonas
 • Nej, 500 extra poäng är endast aktuellt vid en nyanställning och 6 månader framåt. Nyanställning är från det datum du blir anställd enligt ditt avtal.
  Anna Uthyrare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.