Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

”Ingen information alls”

Hej Hudiksvalls bostäder jag bor på Norra Kyrkogatan 33. Här har husvärden Orre slutat, och en ny börjat ”utan att informera oss boende” det enda jag vet är att husvärden här, Orre bytt till en snickar tjänst som jag fått reda på genom hemsidan. Väldigt dålig stil att inte kunna skicka ut information till oss boende. Det finns människor som har funktionshindret Asperger syndrom som bor där. Man måste kunna förstå och respektera oss boende. Att vi behöver information om en så viktig grej som husvärden. Hoppas ni förstår.
Peter Sundén Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  Det stämmer att den tidigare husvärden på ert område precis har fått en annan tjänst inom företaget. Någon permanent ersättare är ännu inte rekryterad, men ni blir självklart alltid hjälpt om ni ringer det telefonnummer som tidigare använts för att nå er husvärd. Han som hjälper er nu heter "Alexander".
  Jon Förvaltningschef
 • Hej. Vad händer tidsmässigt ang Edsta i Hög? 😏 2 lägenheter är kallställda pga vatten skador. Våra renoveringskonton är stängda och brev utskickat i november att ingen renovering kommer att ske utan rivning av längorna är aktuella och vi vet ju inte om det kommer byggas nya lägenheter här eller om Edsta helt läggs ner. Denna ovisshet skapar oro för oss som bor här och vi vill veta tidsmässigt vad och hur ni tänkt på H-valls Bostäder
  Ann-Christin Svensson
 • Hej Ann-Christin
  Jag förstår att det finns frågetecken. Samtidigt har vi inte mer information att ge än den du hänvisar till som skickades ut före jul. Eftersom upprustningskostnaderna av de temporära bostäderna på Edsta skulle bli oförsvarligt höga vid en total rustning ser vi ingen annan lösning än att successivt avveckla de befintliga bostäderna. Planen i nuläget är att allt eftersom hyresgäster väljer att flytta också tomställa lägenheterna. Möjligen kan även alternativt boende komma att erbjudas om befintlig vattenskada blir mer akut. Som sagt förstår vi er oro, men något ytterligare beslut om fastigheten finns inte i dagsläget.

  Vänligen!
  Linus Marknadschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.