Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Information gällande Covid-19

På Hudiksvallsbostäder följer vi utvecklingen av Covid-19 och följer myndigheternas rekommendationer. Vi vidtar olika åtgärder i syfte att öka säkerheten och tryggheten för alla som berörs av vår verksamhet. vi är tacksamma för visad förståelse och erat tålamod.

Såhär kan ni hjälpa oss
  • Är ett serviceärenden inte akut så avvakta med felanmälningen tills restriktionerna har lättat
  • Vid akuta ärenden där fastighetsskötaren måste gå in i lägenheten ber vi dig att inte vistas i lägenheten under tiden hen utför sitt arbete där. Prata med fastighetsskötaren för närmare bestämmelser inför besöket. 
  • Avstå i största möjliga mån att besöka oss på kontoret. Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss ditt ärenden. I de flesta fall kan vi hjälpa dig lika väl som vid ett fysiskt möte.

Följande åtgärder har vi på Hudiksvallsbostäder vidtagit under Covid-19
  • Vi har stoppat all underhåll av lägenheterna i de fall du inte kan lämna lägenheten tom under de veckor vi renoverar. 
  • Vi håller vår kontorsdörr låst för att förhindra att för många människor vistas i vår reception. Vi släpper in en person åt gången. Ring telefonnumret på vår dörr för att komma in.
  • Vi släpper inte in personer i receptionen om ärendet går att lösa över telefonen. De ärenden där vi släpper in personen är vid ut- och inlämning av nycklar eller beställning inför en renovering. 
Ta hand om dig!
Hudiksvallsbostäder
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.