Till senaste kommentaren

Hög musik och fester i tvättstugan

Hej,
Jag vill veta vilka rättigheter har personer som anordnar fester i tvättstugan? Tredje veckan i rad detta händer. Massor av berusade människor utanför, talar och sjunger högt , även hög musik efter klockan 22.00. Min familj kan inte sova och jag är mycket besviken. Hoppas ni kan lösa detta problem.
Tvättstugan finns nära Stormyravägen 29.
Tack för din hjälp.

Grannen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej
  Tack för information. Att ha fest i tvättstugan är inte ok. Vet du vem som har anordnat dessa fester, hör av dig till mig 0650-35410//Carina
  Carina Bokonsulent
 • Hej,
  Jag vet inte om jag har kommit till rätt frågerubriken men jag vill gärna veta fram till vilka tider kan man ha högmusik och fester i en lägenhet. Våran grannar brukar spela musik hela natten speciellt är på helgerna. De aldrig stänger musik förens kl 5 på morgon. Kan ej sova på natten pga denna störning och de är mer än 7st i den lägenget.
  Srija Antony thanaras
 • Hej
  Tack för ditt mail. När det gäller störningar under nattetid så ringer du störningsjouren 0650-139 50. Då får jag in rapport för störningen.
  Har du själv pratat med din granne? det kan också vara ett alternativ, grannen kanske inte är medveten om att det låter så mycket hos dig. Annars kan du höra av dig till mig på vardagarna mellan 08.00-16.00.
  Jag behöver veta vem som stör för att ha möjlighet att göra något.
  Som svar på din fråga gällande vilka tider man kan spela högt, så är det aldrig om det stör andra hyresgäster. Man ska visa hänsyn och respekt till andra som bor.
  Carina Bokonsulent
 • Ja jag har pratat med de för flera gånger (mer än 10gånger). Jag har även skrivit på ett paper som det låter jätte högt och vi kunde inte sova. Men fick inga svar av de utan de höjde upp volymen. På deras dörren står det johansson. Jag ska ringa till störningsjouren om det händer igen men det mest händer under natter kl22-03. Kommer de svara den då?
  Srija Antony thanaras
 • Hej
  Ja, du ska ringa störningsjouren om du blir störd på sena kvällar och på natten.
  Carina Bokonsulent
 • Hej igen
  Jag har pratat med er granne och förhoppningsvis så ska det bli bättre. Om problemet fortsätter så ville han att ni skulle gå och ringa på hans dörr och prata med honom.
  Carina Bokonsulent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.