Förråd

Hej tänkte bara höra om man har något speciellt förråd nummer eller om man kan ta det som är ledigt, och när ni ändrar namnet på dörren mvh Angelica
Angelica Johansson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Alla lägenheter har ett eget förråd och ska vara märkta med lägenhetsnummer. Om märkning saknas så kontakta din husvärd så visar den vilket förråd som är ditt.
  Namning på dörren ska ge i samband med inflyttningsdatum. Om du inte fått ditt namn på dörren är du välkommen att kontakta vår reception 0650-35422.
  Anna Uthyrare
 • Har alla verkligen lägenheter egna förråd?
  Men jag har aldrig haft något förråd på alla ställen som jag har bott här i Hudiksvall,
  Men om man inte har något förråd då utan en annan har tagit över ens förråd, hur gör man då, måste man ha förrådet i sin egen lägenhet?
  Snart får ni allt bygga till förråd som ingår till lägenheterna än att man sitter utan,
  Kan en person ha två förråd fast det är lagligt att de skall bara ingå ett förråd till alla lägenheter, jag börjar fundera om det finns en person i huset där jag bor om det är en som har tagit ännu ett förråd som till hör en annan, det borde iså fall kunna se vem som har gjort detta. så alla borde ner till sina förråd och peka ut vilka förråd de har och kommer de fram att de är en som har ett förmycket skall denna person också se till att rensa ut detta förråd till den som verkligen som skall ha sitt förråd, rätt skall vara rätt tycker då jag.
  Jag vet ju att det står nr på förråden men ni borde nog allt kolla upp detta.


  Elisabet
 • Hej Elisabeth!
  Alla lägenheter har normalt ett tillhörande förråd. Om det skulle råda några oklarheter om vilket som är ditt, kan du alltid kontakta din husvärd för att tillsammans hitta och eventuellt märka upp förrådet.

  Jon Förvaltningschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.