Bostadssökande

Hej!
Mitt namn är Abdirashid Sahaloch har sökt boende flera gånger. Jag har jobb i Hudiksvall men bor i Ljusdal och är stort behöv av boende, nu har arbetsgivaren förlängat mitt kontrakt  kan ni hjälpa om det?
Abdirashid Sahal Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Abdirashid
  Du är välkommen att söka bostad på vår hemsida, där vi har turordning efter antal köpoäng inte efter behov.
  Eva Uthyrare
 • Hej!
  Jag heter Daniel och bor i Nordanstigs kommun men jag jobbar i Hudiksvall. Jag sökte lägenhet hos er, men ni sa att jag måste lämna in ett arbetsgivarintyg. Intyget har jag lämnat hos er och nu  vill jag veta om jag får en lägenhet.
  Daniel Zemuy mesfn
 • Hej Daniel
  Var snäll kontakta vår uthyrning på telefon nr 0650-354 44 så ska du få svar på din fråga.
  Eva Uthyrare
 • Hej!
  Jag heter Ingrid Hallberg och har stått i kommunens bostadskö sedan 2013. Jag söker ett trygghetsboende. Det finns fn 1 trygghetsboende tidigare centralt i staden 75+ på Brunnsgatan 10. Tyvärr är utbudet katastrofalt på trygghetsboenden både i centrala delar och ytterområden. Tidigare har Hudiksvalls Bostäder alltså - allmännyttan - haft önskemål om byggande av trygghetsboenden bla vid Skolparken- men ingenting av dessa planerade bostadsbyggande för oss äldre har skett. Varför? Nu har jag läst om att vid Kattvikskajen ska det bla byggas trygghetsbostäder. Hoppas det blir ekonomiskt överkomligt för alla oss pensionärer. 
  Jag önskar info om detta och läste i HT om att byggnadsnämnden sammanträder i dag 4.2.20.
  Kontaktar Hudiksvalls Bostäders bostadsköansvariga i detta ärende och hoppas då på information om detta.byggprojekt.
  Med vänlig hälsning
  Ingrid Hallberg
  E.post.adr.:  ingridl.hallberg@gmail.com
  Tel  065010516

  Ingrid Hallberg
 • Hej Ingrid
  Det stämmer att vi är med och ska bygga på Kattvikskajen och att vi planerar för trygghetsboende i vårt tilldelade kvarter. Eftersom projektet är i ett tidigt stadium har vi inte så mycket information att delge. Jag kan inte riktigt utläsa av ditt meddelande vilken information du söker. Det jag kan säga är att vi i inte än vet hur många lägenheter det kommer att bli, storlekar eller prisnivå. Förhoppningsvis kan vi ge svar på det lite längre fram i vår.

  Vänligen
  Linus Marknadschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.