Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför så få 4:or?

Hej.
Har skrivit förut, men skriver igen.
Det är ju toppen att ni bygger nya lägenheter, men behovet av större lägenheter måste vara stort. Då det sist  låg en 4:a ute var det över 30 sökande och nu när det återigen äntligen är en 4:a ute är det redan över 20 sökande och lägenheten kom ut idag. Nu förstår jag att det inte bara är vi som är en familj med två vuxna och två barn som bor i en för liten lägenhet, men därför förstår jag inte varför ni inte satsar på att bygga fler 4:or på markplan åt barnfamiljer.

Hoppas ni tänker på detta nästa gång ni ska producera nya lägenheter i Hudiksvall. Sen sitter ju många barnfamiljer på mindre lägenheter och om ni skapar möjligheter för oss att flytta blir ju dessa lägenheter lediga till dom som söker mindre än 4:or.

Tack.
Emilia Larsson
Emilia Larsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Emilia
  Tack för dina synpunkter. Den största efterfrågan som vi har är på mindre lägenheter. Ettor och tvåor. Så i första hand har vi försökt fylla det behovet när vi har nyproducerat. I vårt kommande nybyggnadsprojekt på Kattvikskajen i Hudiksvall kommer vi att försöka bygga ett antal 4:or.

  Mvh
  Lars
  Lars Teknisk chef
 • Vi som söker fyror sitter ju på en mindre lägenhet så blir det fler 4or kommer 2or och 3or bli lediga.

  Okej, hur mycket kommer en hyra ligga på där? Har ni tänkt att lägga 4orna på bottenvåningen ? Vad för typ av lägenheter har ni planerat?
  Och när kommer dessa lägenheter att finnas tillgängliga?

  Mvh Emilia
  Emilia Larsson
 • Hej Emilia
  Projekt Kattvikskajen är i ett ganska tidigt skede och i dagsläget kan vi inte ge bra svar på dina frågor. Men håll utkik på vår webbplats, mer information kommer att läggas ut löpande.

  Vänligen
  Linus Marknadschef
 • Hej
  Jag håller med föregående. Det finns för få attraktiva lägenheter för familjer med exempel tre till fyra barn. Vist, ni har passande lägenheter men dessa är mycket svåra att få. Nyproduktion av lägenheter är en ekonomisk fråga för dessa familjer, då hyran vanligtvis är hög. Jag hoppas Hudiksvallsbostäder ser över möjligheter att bygga storfamiljslägenheter.
  Hälsningar

  Marcus Olsson
 • Tack för att det finns fler som ser detta problem. Vi behöver få fler srorfamiljslägenheter, men med rimlig hyra. Och det är otroligt svårt att få dom befintliga större lägenheterna.

  Mvh
  Emilia Larsson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.