Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Medlem i Håll Sverige Rent

Hej!
Jag heter Åsa Dungården och jobbar som församlingspedagog i Masthuggs församling i Göteborg. En stor del av mitt arbete är att driva Pilgrimscentrum i Göteborg. Vi arrangerar vandringar under årets alla månader i och runt Göteborg.
Inför planeringen för 2021 skulle jag vilja att vi fokuserade mer på hållbarhet och miljötänk. Ett steg skulle kunna vara att bli medlemmar i Håll Sverige rent.

Nu till min fråga.
Hur fungerar det om vi som församling skulle vilja vara med i HSR?

Min tanke är att alla som jobbar som pilgrimsledare hos oss alltid har med sig skräpplockar påsar på alla vandringar och uppmanar till skräpplockning.

Tacksam för svar,


Åsa Dungården

Kommentarer

 • Hej Åsa!

  Vilket fint initiativ, tack för att ni vill plocka skräp!

  Håll Sverige Rent har medlemskap för kommuner och skolor som arbetar mot nedskräpning men är i övrigt ingen medlemsorganisation. Däremot välkomnar vi alla att gå med i vår rörelse mot skräpet. Det kan ni förstås göra även som församling. Alla som är med i rörelsen får löpande information om våra kampanjer och andra sätt att engagera sig. Här kan ni gå med i rörelsen » 

  Vi samlar också just nu in tips på lokala hjältar. Läs mer här » 

  Affischer att sätta upp om skräpet hittar du här. Skräpplockarpåsar finns att köpa i vår webbshop.

  Vi skickar er gärna ett diplom också som ni kan sätta upp och visa att ni gör en god sak för miljön. Bara att säga vilket namn som ska stå på diplomet.

  Tack för ert engagemang!
  Hanna Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.