Till senaste kommentaren

Varför säljs inga klassiska t-shirts med Håll sverige rent logga?

Varför säljs inga klassiska t-shirts med Håll sverige rent logga?
Peter Thorheim Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Peter!

  Tack för din fråga! Vi tittar just nu på möjligheten att sälja t-shirts med Håll Sverige Rent-logga, förhoppningsvis dyker de upp i vår webbshop under 2020.
  Hanna Kommunikatör
 • Hej

  Hur är det med klistermärkena som jag minns från min barndom på 70-80 talet? Finns de fortfarande?
  Nana Sund
 • Hej Nana!

  I vanliga fall har vi klistermärken till försäljning i vår webbshop. Klistermärkena  har vår nuvarande logotyp som är lite uppdaterad från hur den såg ut på 70- och 80-talet. Just nu är dock vår webbshop stängd eftersom vi alla jobbar hemifrån på grund av corona-viruset. Förhoppningsvis kan vi öppna igen snart!
  Hanna Kommunikatör
 • Lysande!

  Tack!
  Nana Sund
 • Hejsan. Jag heter Kenneth och boende i Hållsta utanför Eskilstuna. Är nybliven pensionär och vill vara ambassadör för Håll Sverige Rent där jag bor. Det finns en fin badplats nära min bostad och jag har uppmanat besökare att ta med allt skräp hem eller lägga i soptunnorna som finns vid parkeringen. Jag skulle känna mig stolt att visa att jag är ambassadör för Håll Sverige Rent. Det skulle ge mer status om jag hade en t-shirt med emblemet på mig. Så hjälp mig med detta är ni snälla. Med vänlig hälsning/Kenneth Thörnfeldt
  Kenneth Thörnfeldt
 • Hej Kenneth,

  Vad bra att du ser till att andra slänger skräpet rätt! Just nu har vi tyvärr inga t-shirts att ge bort, men jag skickar vidare ditt namn till min kollega som tittar på hur vi kan arbeta med ambassadörer så kanske hon hör av sig framöver.

  Hanna Kommunikatör
 • Hej!
  Jag är också intresserad av att vara "Ambassadör" och bära en t-shirt med Håll Sverige Rent loggan. Det skulle ha effekt när jag och maken plockar skräp både hemma och vid kusten. Vi är stolta Kusträddare.


  Maria
 • Hej Maria!

  Vad härligt att ni är stolta Kusträddare, tillsammans kan vi göra skillnad :). Vi tittar just nu på möjligheterna att ta fram en t-shirt men just nu har vi tyvärr inga t-shirts att ge bort. Jag skickar vidare ditt namn till min kollega som tittar på hur vi kan arbeta med ambassadörer så kanske hon hör av sig framöver.

  Jag hoppas att du får en fortsatt fin sommar 😀

  Håll Sverige Rent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.