Vantar

Hej!
Jag arbetar på en förskola, Mörtvägens förskola, Hammarö, och våra barn ska delta i skräpplockningen under vecka 17. Jag efterlyser fingervantar till barnen eftersom det är ganska grisigt för barnen att plockar skräpet ute. Jag tänker mig töjbara vantar som passar till barn i olika åldrar, gärna med "HållNaturenRen"-loggan på. Vi är 7 avdelningar och vi skulle behöva 20 vantar/avdelning. Hoppas vi kan bli sponsrade med detta.
Att barnen ska plocka skräp med bara händerna (som man ser på hemsidans bilder) är inte OK menar jag. Det är det väl ingen vuxen som gör antar jag. Det är heller inte OK att barnen ska använda sina privata vantar för en sådan här sak. En klassuppsättning/avdelning är rimligt och vi pedagoger tar ansvar för att vantarna tvättas för att sedan användas till nästa år igen.
Vänliga hälsningar
Ingrid Ringholm
Mörtvägens Förskola/Fyren
Mörtvägen2
66340 Hammarö
Tfn 073-461 31 91
Ingrid Ringholm Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Ingrid,

    Vad roligt att ni engagerar er i Skräpplockardagarna!

    Om vi hade haft resurser hade vi mer än gärna delat ut handskar, påsar mm till alla skräpplockare, men tyvärr är det inte så. Vi brukar tipsa om att köpa in billigare handskar exempelvis från Clas Ohlson.

    Tillsammans gör vi skillnad!
    Jane Projektadministratör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.