Till senaste kommentaren

Vanliga frågor och svar - Förskolor, skolor eller barn- och ungdomsföreningar

Anmälan till Skräpplockardagarna 2022 är stängd för i år!
Vi tackar alla ni 790 000 personer som plockat skräp med oss i år. Ni är fantastiska!

Nu har vi stängt anmälan till Skräpplockardagarna 2022. Det betyder att du inte längre kan beställa skräpplockarpåsar kostnadsfritt från oss. Ni kan naturligtvis plocka skräp när ni vill. Men vi hoppas att ni vill vara med i Sveriges största skräpplockaraktivitet för barn och unga nästa år!

------

Var är mitt paket?
Efter att du anmält dig behöver du beställa skräpplockarmaterial i vår webbshop. Du måste alltså göra en beställning i webbshoppen för att få våra påsar, de skickas inte automatiskt till alla som anmält sig.

Leveranstiden är 3-10 dagar. När ditt paket är skickat kommer du att få ett mejl med spårningsnummer. Läs mer om hur du kan spåra din leverans nedan.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja, när ditt paket är skickat kommer du få ett mejl med sändningsnummer där du kan spåra din leverans. Leveransen skickas via Schenker.

Säker skräpplockning - Att tänka på
Att plocka skräp kan vara en lärorik och rolig aktivitet. Men det är viktigt att tänka på säkerheten när man plockar tillsammans med barn. Läs mer som säker skräpplockning med barn här.

Hittar du inte svar på din fråga?
Hör gärna av dig till oss på spd@hsr.se.

Håll Sverige Rent

Kommentarer

  • Komma vi få hjälp av er på att sortera/slänga skräpet i sophantering?
    samia
  • Hej!

    Tack för din fråga. När du anmäler dig på din kommuns sida så kan du där se information ifall kommunen erbjuder hjälp med till exempel upphämtning av skräp.

    Vänliga hälsningar,
    Hannah Projektassistent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.