Till senaste kommentaren

Vanliga frågor och svar - Förskolor, skolor eller barn- och ungdomsföreningar

Hur anmäler jag min förskola, skola eller förening?
Gå in på https://hsr.se/skrapplockardagarna/anmalan. Där hittar du en instruktion på hur du går tillväga. Glöm inte att beställa skräpplockarmaterial i vår webbshop! Mer information hittar du i bekräftelsemejlet.

Hur beställer jag skräpplockarmaterial?
Efter att du har anmält dig till Skräpplockardagarna 2022 kommer du att få ett bekräftelsemejl med information om hur du beställer dina påsar.

Material kommer endast att skickas ut till förskolor, skolor och barn- och ungdomsföreningar. Privatpersoner och andra organisationer kan köpa skräpplockarpaket i vår webbshop.

Vad gör jag om jag inte fått ett bekräftelsemejl?
Titta i skräpposten om bekräftelsemejlet från oss har hamnat där. Om du inte har fått ditt mejl, kontakta oss på spd@hsr.se så hjälper vi dig.

Var är mitt paket?
Efter att du anmält dig behöver du beställa skräpplockarmaterial i vår webbshop. Du måste alltså göra en beställning i webbshoppen för att få våra påsar, de skickas inte automatiskt till alla som anmält sig.

Leveranstiden är 3-10 dagar. När ditt paket är skickat kommer du att få ett mejl med spårningsnummer. Läs mer om hur du kan spåra din leverans nedan.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja, när ditt paket är skickat kommer du få ett mejl med sändningsnummer där du kan spåra din leverans. Leveransen skickas via Schenker.

När och var kan jag plocka?
Från 1 mars och framåt kan ni välja att plocka när och hur många gånger ni vill. Vissa kommuner har valt att arrangera lokala skräpplockardagar under samma vecka, så gå gärna tillbaka och läs mer i eventet som du anmält dig till.

Vill du beställa skräpplockarmaterial är webbshoppen öppen fram till 31 maj 2022.

Säker skräpplockning - Att tänka på
Att plocka skräp kan vara en lärorik och rolig aktivitet. Men det är viktigt att tänka på säkerheten när man plockar tillsammans med barn. Läs mer som säker skräpplockning med barn här.

Hittar du inte svar på din fråga?
Hör gärna av dig till oss på spd@hsr.se.

Håll Sverige Rent Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.