Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Var ska jag skriva genomförandet?

Hej,
Vi fick vår plan godkänd i slutet av november och vi ska nu börja jobba aktivt med den. Har valt ut strävansmål från Lpfö som vi vill att barnen får kunskap i. Men min fråga är nu, efter massa letande, var jag ska skriva ner genomförandet?

Kommentarer

 • Hej!

  Vi kommer under året anpassa Grön Flagg-verktyget så att det bättre följer Grön Flaggs sex steg. Bland annat innebär det att utvärderingen kommer läggas in som ett separat steg. I utvärderingen kommer ni svara på frågor om hållbarhet, delaktighet och inflytande samt handlingskompetens. Svaren hjälper oss att bedöma om ni kan bli certifierade som en Grön Flagg-verksamhet och blir till grund för ert fortsatta arbete framåt.

  Så dokumenterar ni ert arbete just nu

  Fram tills dess att utvärderingen blir ett separat steg i verktyget skriver ni om era utvecklingsområden på samma sätt som tidigare. När er plan fått klartecken dyker de upp som egna pluppar under "Vår resa".
  Därifrån kan ni redigera utvecklingsområdena. Ni berättar om hur det ni har arbetat med bidragit till lärande för hållbar utveckling och vilka lärdomar ni kommer ta med er till nästa resa. Ni kan också ladda upp bilder och lägga in citat och länkar till filmer som illustrerar det ni arbetat med.

  Det ni fyller i om era utvecklingsområden är också det vi sedan tittar på när ni har skickat in resan till oss.

  Hoppas det hjälpte till att förklara lite bättre hur det är tänkt att ni ska jobba i verktyget. Lycka till!

  Hanna Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.