Till senaste kommentaren

Vad innebär det att vara certifierad?

En Grön Flagg certifiering innebär att er verksamhets arbete med lärande för hållbar utveckling är godkänt av Håll Sverige Rent och att ni kan visa upp det för omvärlden med stolthet.

Det digitala certifikatet kan ni använda i era digitala kanaler och på hemsidan för att visa era anställda, föräldrar och andra verksamheter att ni har ett kvalitetssäkrat och metodiskt arbete inom lärande för hållbar utveckling.

Utvärderingen som ni skickat till oss för certifiering använder ni i ert kvalitetssäkringsarbete och som utgångspunkt vid vidareutveckling av ert LHU-arbete nästa läsår.


Håll Sverige Rent

Kommentarer

 • Vart hittar jag ert ackrediteringsbevis? Eftersom ni kan certifiera verksamheter, så ska er egen verksamhet i sin tur vara ackrediterad.

  Lena Andersson
 • Hej Lena,
  Tack för din fråga. Grön Flagg är grundat av Eco Schools som är en del av den internationella organisationen FEE (The Foundation for Environmental Education) och det är den organisationen som Håll Sverige Rent betalar medlemskap till och som i sin tur godkänner variabler för vad som är godkänt i relation till certifiering.

  Vill du veta mer om FEE så kan du läsa på Foundation for Environmental Education Foundation for Environmental Education (fee.global) och vad det innebär att vara en del av Eco Schools. Således bestäms kriterierna för vad certifieringen innebär av FEE International.

  Vänliga hälsningar
  Håll Sverige Rent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.