Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Utvecklingsområden och teman

Hej! Vi har just gått med i grön flagg och blir inte riktigt kloka på hur vi startar. Vi ska ha tre utvecklingsområden, är det meningen att de ska vara kopplade till ett och samma tema eller kan de vara kopplade till olika teman?
Cecilia Fransson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Cecilia!

  Vad som ska vara era utvecklingsområden är något ni väljer själva, dock är minimum 3 st. Ni bestämmer även själva om alla utvecklingsområdena ska vara kopplade till ett och samma tema, eller om ni vill ha olika teman för varje utvecklingsområde. Eller om ni vill att två utvecklingsområden ska ha samma tema och ett tredje ett annat, så går det också bra. Temana är mest till för att vara ett stöd/inspiration för er.

  Två vanliga varianter: en del vill först bestämma tre utvecklingsområden och därefter koppla dessa till ett eller flera teman. Andra gör tvärtom, dvs. väljer ett tema först och sen identifierar (minst) tre utvecklingsområden som passar inom det temat. Exempel på vad som kan vara ett utvecklingsområde går att finna på era Grön Flagg-sidor, under "Grön Flagg-guide".

  Om ni varit med i Grön Flagg ett tag och genomfört flera resor, så kan ni också välja ett utvecklingsområde (och tema) som ni redan haft, förutsatt att ni fördjupar er på något sätt den efterföljande gången och fortfarande ger barnen/eleverna inflytande.

  Alla nio teman i Grön Flagg finns här på Håll Sverige Rents webbplats.

  Vänligen,

  Hanna B

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy