Städa strandkanter

Hej, mailade er här tidigare för ca 3 veckor sen,men ingen reply. Kan någon av er återkoppla om när är strandstädningarna samt skräpplockning i Stockholm planerade samt hur kan vi som företag i centrala Stockholm göra för att delta den just städa strand dagen och andra skräpplockningsdagar och hur får vi tag i material och mer information om göra det?
Bra och få någon kontaktperson vi kan prata med i telefonen.
Tack på förhand, Ingrid
Ingrid Ågren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Ingrid,

  Först vill jag be om ursäkt att du inte har fått svar tidigare. Något måste ha fallerat i vår interna kommunikation. Angående strandstädningar så har vi vår höjdpunkt, Nordiska kusträddardagen då vi gemensamt går ut med alla de nordiska länderna för att manifestera mot skräpet. Det är den första lördagen i maj vilket år 2020 innebär lördagen den 2 maj. Mer information hittar du här: https://www.hsr.se/bli-en-kustraddare.

  Det kan också vara bra att veta att om inte datumet passar så är man välkommen att anordna en egen strandstädning inom kampanjen Kusträddarna (där Nordiska kusträddardagen ingår) vilken dag som helst under året.

  Vi har också Håll Sverige Rent-dagen då vi plockar skräp med hela Sverige. Den ingår i World Clean-up Day som infaller den 19 september 2020. Mer information om detta kommer närmare hösten.

  För företag finns också möjligheten att ta fram en specifik lösning för er. Mer information om våra företagssamarbeten finns här: https://foretag.hsr.se/
  Det går bra att kontakta Sebastian Holmström, sebastian.holmstrom@hsr.se.

  God Jul o Gott Nytt År
  Håll Sverige Rent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.