Till senaste kommentaren

Var kan vi slänga skräp som vi plockat?

Hej vi har en bäck i närheten av där vi bor som är verkligen tokfull av sopor!  Vi vill gärna göra bäcken ren men vår stora fråga är, vad ska vi göra av alla sopor?  Vi bor i en gnällig bodtadsförening som ständigt gnäller på att sopkärlen blir fulla. Så vi undrar hur vi ska lösa detta problem?  Å mycket av soporna som återfinns går ej att slänga på de vanliga sopstationerna heller. För övrigt bor vi i stockhoöm om detta kan underlätta. Mvh Andreas 😁
Andreas thörnquist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Andreas!

  Mindre mängder skräp kan såklart slängas i kommunens papperskorgar, men rör det sig om större mängder eller större föremål så rekommenderar jag er att ta kontakt med kommunen som kan hjälpa till med hämtning. Det enklaste kanske är att samla ihop allt och sedan skicka in som ett ärende genom kommunens verktyg för felanmälan som i Stockholms fall är Tyck till-appen. Ni har ju då gjort den största delen av jobbet redan!

  Med vänlig hälsning
  Stefan
 • Hej!

  Vet ni om Stockholm stad har några specifika veckor som de hämtar upp era påsar om man ställer dem vid deras papperskorgar?
  Therese Bergqvist
 • Hej Therese!

  Ursäkta sent svar - för Stockholm är det vanligen vecka 17 som gäller för Skräpplockardagarna och denna vecka hämtar de upp påsar som det står Håll Sverige Rent på.
  Stefan

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.