Problem att använda Skrappen

Vi har för närvarande tekniska problem med vår skräpplockarapp Skrappen. Vi jobbar på att lösa problemet så snart som möjligt och ber om ursäkt för problemet.

Lycka till med skräpplockandet!
Håll Sverige Rent Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej jag kan inte registrera mig.
  Elina
 • Hej Elina!

  Vi har tyvärr tekniska problem med Skrappen för närvarande. Vi hoppas lösa det så snart som möjligt. Mejla gärna till skrappen@hsr.se om du vill ha vidare hjälp med att skapa ett konto så tittar vi på det.
  Hanna Kommunikatör
 • När kommer appen fungera igen?
  Elina
 • Hej,

  Tyvärr vet vi inte det i dagsläget. Men så fort den fungerar igen berättar vi det här på Kundo.

  Hanna Kommunikatör
 • Jag laddade ner Skrappen imorse för att jag och mina kompisar tycker det är väldigt dåligt med allt skräp och vi vill hjälpa till. Tyvärr så har ju då appen inte fungerat på hela dagen. Är det någon ide att ha kvar appen? Kommer den fixas igen?
  Emilie
 • Hej Emilie!

  Vi är väldigt ledsna att Skrappen inte funkar just nu, vi försöker att fixa den så snart som möjligt men tyvärr vet vi inte när det blir klart.

  Vi hoppas såklart att du och dina kompisar fortfarande vill vara med och plocka skräp när Skrappen är lagad, vi meddelar här i forumet när problemen är lösta.
  Hanna Kommunikatör
 • Hej!
  Borde man inte start någon sorts skräplockningsverksamhet som bygger på att man kan träffas med kort varsel på något ställe som någon sett behöver skräpplockas. Sedan tar man en före och efter bild som man lägger upp på er hemsida. Man fotar också frekvent förekommande skräp som blir offentligt. I det sammanhanget vill till exempel coca cola inte förekomma...sedan kan man ha undergrupper: Pensionärer plockar plast. Plastdate. o.s.v
  Eva-Lotta Funkquist
 • Hej Eva-Lotta!

  Tack för bra idéer, jag tar med mig dem inför framtiden. Vill också tipsa om #Trashtag challenge - det är en utmaning där människor över hela världen tar före och efter bilder när de plockat skräp.

  Här finns inlägget på Facebook som startade utmaningen »
  Hanna Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.