Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ska vi börja på en ny resa eller fortsätta i gamla Grön Flagg?

Hej!
Vi har skrivit en handlingsplan, i det gamla, som har blivit godkänt. Vi har dock inte börjat dokumentera ännu. Den skall vara inskickad senast 11maj -18. Behöver vi skriva en ny handlingsplan i vår resa, i det nya? Eller ska vi jobba vidare i det gamla?
Annica Johansson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Annica!

  Kort sagt är det något ni kan bestämma själva, för vi tänker att det beror lite på hur långt ni har kommit i ert pågående arbete.

  Om ni redan har börjat lägga in saker i er rapport på de gamla Grön Flagg-sidorna, så kan ni fortsätta med det – tillsvidare är det möjligt att logga in och fullfölja rapporten där. Vi rekommenderar särskilt skolor och förskolor som planerar att rapportera in till oss relativt snart (i år/2017), att avsluta och göra klart allt på de gamla sidorna innan de går över till de nya.

  Men om det är så att ni är sugna på att börja med de nya Grön Flagg-sidorna redan nu, så är det också möjligt. I så fall kan ni logga in och ”flytta över” er godkända handlingsplan till de nya. För tillsvidare går det att vara inloggad både på gamla och nya Grön Flagg-sidorna samtidigt, så ni kan alltså kopiera innehållet i er senast godkända handlingsplan och klistra in texterna under resp. utvecklingsområde på de nya sidorna.

  Skicka sedan in planen till oss, och så kommer vi förstås att godkänna den så fort som möjligt ”igen” (eftersom den rent tekniskt redan är godkänd). Om ni gör så här så kommer datumet för planens godkännande att ändras tyvärr, men eftersom det datumet ändå inte är så kritiskt, så gör det inget, i alla fall inte ur vårt perspektiv.

  Under denna övergångsperiod finns det alltså två olika inloggningssidor, en till de gamla och en till de nya Grön Flagg-sidorna, så för att försäkra er om att ni hamnar rätt, ta för vana att logga in via Grön Flaggs sidor på Håll Sverige Rents hemsida.


  Vänligen,
  Hanna B
 • Tack för återkopplingen =)
  Annica Johansson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy