Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur kommer vi in på nya Grön Flagg sidan?

Hur gör vi för att komma igång med den nya sidan som ni snart ska lansera?
Anna Johansson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Anna!

  Under våren 2017 kommer förskolor och skolor bjudas in i det nya systemet successivt. Ni som arbetat med Grön Flagg tidigare behåller era inloggningsuppgifter och vi flyttar över rapporterna. Sen kan ni planera och starta upp en Grön Flagg-resa i det sprillans nya verktyget! För mer information om skillnader mellan den gamla och den nya sidan, klicka här.

  Ni som vill anmäla er för första gången skapar ett konto och påbörjar sedan en resa. Här finns länken: Gå med i Grön Flagg

  Lycka till!
  Hanna B
 • Hej.

  hur kommer jag till den nya grön flagg sidan. Har väntat på detta sedan i januari och vill komma igång.
  Pia
 • Hej Pia!

  Jag ser att du tillhör dem som vi redan har bjudit in till nya Grön Flagg-sidorna via mejl, men kanske hamnade vårt mejl i din skräppostmapp el dyl. Eftersom ni är så pass nya i Grön Flagg-nätverket så finns det egentligen ingen anledning för er att logga in på de gamla Grön Flagg-sidorna längre, för det är på de nya som ni ska fylla i saker i fortsättningen.

  Nu under denna ”övergångsperiod” är det dock möjligt att ha dubbla inloggningar, både en till gamla och en till nya Grön Flagg-sidorna samtidigt, men observera att det är olika länkar till dessa inloggningssidor:
  • Gamla Grön Flagg-sidorna: http://gf.hsr.se
   • Fyll i din e-post + lösenord
  • Nya Grön Flagg-sidorna: http://beta.gf.hsr.se
   • För att kunna logga in hit måste ni, av säkerhetsskäl, först göra en liten lösenordsrutin som heter ”Återställ ditt lösenord”. Så alla som redan är kontaktpersoner på gamla Grön Flagg-sidorna och även vill vara det på de nya sidorna måste göra rutinen.
   • Själva rutinen går till såhär:
    • klicka på denna länk och fyll i en av edresserna som ni har registrerat på era gamla Grön Flagg-sidor, dvs. din e-postadress i ditt fall (men även exempelvis förskolechefen måste göra rutinen).
    • klicka sen på Skicka-knappen, så kommer du att få ytterligare en länk från oss/avsändare Grön Flagg via mejl.
    • klicka på länken i mejlet, så kommer du att komma till en webbsida där du fyller i ett lösenord du själv väljer.
    • klicka sen på Spara-knappen, så kommer du att loggas in på de nya Grön Flagg-sidorna automatiskt.
  Så småningom kommer alla att enbart använda de nya Grön Flagg-sidorna och då kommer det förstås bara finnas 1 inloggningssida, men om ni tycker det här är klurigt kan ni alltid gå via denna länk som finns på Håll Sverige Rents hemsida. För om ni försöker logga in genom att googla så kan det hända att ni hamnar fel.

  Sen när du väl är inloggad på nya Grön Flagg-sidorna, kan du även bjuda in fler kollegor så ni kan vara flera kontaktpersoner/användare på förskolan/skolan samtidigt om ni vill.

  Vänligen,
  Hanna B

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.