Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Material till kampanjen Ren Natur

Hej,

Vilken bra och viktig kampanj. Är det ok att jag sprider ert fina material och var hittar jag det?

Kommentarer

 • Hej Petter,

  Vad roligt att du gillar vår kampanj och tack för att du deltar och vill hjälpa till att sprida vårt material. Vem som helst får dela och sprida vårt material.

  I vår drop-box, som man länkas till från https://www.hsr.se/ren-natur, dela och sprid, kan man ladda ner affischer för att själv trycka upp och sätta upp.

  Lycka till och trevlig sommar.

   Hälsningar
  Kristina Utbildningskoordinator
 • Hej, tack för mycket bra information från er på håll Sverige rent. Vi har mycket nytta i vårt arbete med vårt tema "En hållbar värld ". En av oss lärare har en mycket trevlig och lärorik folder som kommer från er och heter " Sälles skräpbok". är det något ni tillhanda håller och som vi skulle få mer exemplar på ?
  Med vänliga hälsningar från ;Furubergskolans förskoleklasser i Varberg genom Pedagogen Eva-Lis.
  Evalis nilsson
 • Hej Evalis,

  Kul att du gillar vår information från Håll Sverige Rent. Det betyder mycket för oss. Vi har tyvärr inte kvar några exemplar av "Sälles skräpbok". Jag tipsar om att kolla in vårt kunskapslabb som heter Skräplabbet. Där hittar du vårt pedagogiska material som vänder sig till förskolan och grundskolan.

  Vänliga hälsningar
  Kristina Utbildningskoordinator
 • Vi är en Folkhögskola som vill delta i skräpplockardagarna. Har vi möjlighet att få gratis påsar eller gäller det bara skolor för barn och ungdomar?
  gudrun wikström
 • Hej, vad kul att ni vill delta i Skräpplockardagarna. Ni får gärna anmäla er men tyvärr har vi bara kostnadsfritt material till barn och unga. Men ni kan beställa ett skräpplockarkit i vår webbshop.

  Här anmäler ni er till Skräpplockardagarna.

  Mvh 
  Kristina Utbildningskoordinator

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.