Till senaste kommentaren

Leverans av skräpplockarmaterial till kommuner under Vi Håller Rent

Under Håll Sverige Rents årliga skräpplockarkampanj Vi Håller Rent hjälper kommunerna oss att dela ut vårt material till deltagare i kommunen.

Skräpplockarmaterialet skickas ut under olika veckor beroende på var i landet kommunen ligger.

Götaland får material vecka 14-15. Sista anmälningsdag för deltagare är 24 mars 2019.

Svealand får material vecka 16-17. Sista anmälningsdag för deltagare är 31 mars 2019.

Norrland får material vecka 18-19. Sista anmälningsdag för deltagare är 22 april 2019. Kommuner i södra Norrland kan välja att byta till Svealands leveransveckor.

När sista anmälningsdag passerat i kommunen sammanställer vi en lista på alla deltagare som ska få påsar, säckar och pennor och mejlar den till personen som anmält kommunen.

I listan finns specificerat hur mycket och vilket slags material varje enhet skall få tilldelat, så att ni enkelt kan bocka av vid distribution. Tänk på att det är viktigt att följa listan för att materialet ska räcka till alla som har anmält sig innan sista anmälningsdatum.

Lycka till med kampanjen!


Håll Sverige Rent Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej
  Jag undrar när vi kommer få materialet skickat till vår kommun? Fick en fråga från en av skolorna om det igår eftermiddag.
  Jag kan inte heller se att jag fått någon lista med vilka förskolor, skolor och deltagare som anmält sig eller hur många. Tacksam för svar.
  MVH Maria, Valdemarsviks kommun

  Maria skarin
 • Hej Maria,

  Här ser du när kommunerna får materialet från oss (ni får v. 14-15). Från systemet skickades ett mail med info och packlista till kommunen kontaktpersonen, hos er 25/3. Möjligt att mailet hamnat i skräpkorgen. Jag skickar en kopia till dig hur som helst. Lycka till!

  Vänliga hälsningar
  Jane Projektadministratör
 • Hej!
  Jag jobbar i Gävle på Hagaströmsskolan och vill ha materialet senast vecka 17, hur gör jag då?
  Cecilia Öst
 • Hej,

  Tack för din fråga. Skräpplockarmaterialet till Gävle kommuns deltagare kommer till Gävle kommun under v. 16-17. Därefter sköter kommunen distributionen till deltagarna. Bäst är väl att ni kommer i kontakt med kommunens kontaktperson gällande detta. Information gällande Gävle kommun samt kontaktuppgifter finns här.

  Vänliga hälsnignar,
  Jane Projektadministratör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.