Till senaste kommentaren

Hur gör man för att få ett gratis skräpplockarpaket?

Hej! Jag har hört att det ska vara möjligt att få ett gratis skräpplockarpaket i samband med Håll Sverige Rent-dagen, hur gör man för att få ett skräpplockarpaket?

Kommentarer

 • Hej Amira,

  Tack för din fråga! De som anmäler sig till Håll Sverige Rent-dagen kommer att erbjudas ett gratis skräpplockarpaket (för upp till 20 personer). Detta gäller så länge lagret räcker så det är först till kvarn-principen som gäller. Efter anmälan kommer ni att få ett bekräftelsemejl med en kod som ni kan använda i vår webbshop för att få ett gratis skräpplockarpaket. I paketet finns påsar, säckar, handskar och information om Håll Sverige Rent-dagen. Här kan ni anmäla er till Håll Sverige Rent-dagen.

  Är ni ett företag? Då ser vi gärna att ni betalar för era egna paket. På så vis bidrar ni till vårt fortsatta arbete att engagera fler mot nedskräpningen.

  Vänliga hälsningar, 


  Hannah Projektassistent
 • Hej jag arbetar på en daglig verksamhet i Södertälje, på våra promenader hittar vi mycket skräp. En del skräp är svårt att nå eller äckligt. Finns det möjlighet att få sådana pinnar ni har och plockar med?
  Vi kan panta burkar och skicka pengarna till er 😀 mvh Lena
  Lena Linner
 • Hej Lena,

  Vilken fin insats ni gör, tack för ert engagemang! Vi har tyvärr inte möjlighet att skicka griptänger, men jag kan tipsa om att det bland annat är möjligt att köpa griptänger i butiker som till exempel Jula, Bauhaus och Clas Ohlson.

  Vänliga hälsningar,
  Hannah Projektassistent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.