Till senaste kommentaren

Hur anmäler jag mig till Håll Sverige Rent-dagen?

Jag vill gärna vara med på Håll Sverige Rent-dagen, hur anmäler jag mig?

Kommentarer

 • Hej Alex,

  Vad kul att du vill vara med på Håll Sverige Rent-dagen!

  Här kan du anmäla dig till Håll Sverige Rent-dagen. Du kommer att kunna anmäla dig själv, en mindre grupp, eller skapa ett event som kan vara antingen öppet eller stängt. Öppna event kan andra anmäla sig till och eventet kommer då vara synligt på vår webbplats. Efter anmälan kommer du att få ett bekräftelsemejl med en kod som du kan använda i vår webbshop för att få ett gratis skräpplockarpaket – detta gäller så länge lagret räcker så det är först till kvarn-principen som gäller.

  Vänliga hälsningar,
  Hannah Projektassistent
 • .
  Conny Nilsson
 • Hejsan !
  Jag har anmält mig till den 18 sep skräpplocka dagen, men har inte fått någon bekräftelse på hur man gör?
  kan man vara ur många som helst?

  catharina magnusson
 • Hej Catharina,

  Vad kul att du har anmält dig till Håll Sverige Rent-dagen! Ni kan absolut vara hur många som ni vill och plocka skräp där ni befinner er. Om du har anmält dig till ett event i din närhet så kommer de som har skapat eventet att skriva ut information som till exempel tid och mötesplats.

  Lycka till med skräpplockningen!

  Vänliga hälsningar,
  Hannah Projektassistent
 • nu har jag letat överallt och hittar tyvärr ingenstans där jag kan anmäla oss i vår kommun. tråkigt att det ska vara så svårt att göra något så rätt!
  catharina magnusson
 • Vad tråkigt att ingen har skapat ett event i er kommun ännu, vi får hoppas att någon kanske skapar ett event längre fram annars kan ni också självklart skapa ett eget event och bjuda in andra att delta på ert event!

  Vänliga hälsningar,
  Hannah Projektassistent
 • Hej min son vill anmäla sig till Håll Sverige Rent, men det verkar att på hans skola inga ska anmäla men ändå vill min son göra den så jag kan stötta honom så kan vi tillsammans,  kan du vara snäll och hjälpa mig att anmäla oss.
  Mvh
  Jeannette/Vincenzo
  Jeannette Gonzales
 • Hej Jeannette,

  Självklart kan du och din son anmäla er till Håll Sverige Rent-dagen! Jag skickar här en länk till anmälan så att ni kan anmäla er: länk till anmälan.

  Vänliga hälsningar,
  Hannah Projektassistent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.