Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hantering av skräpet under Vi Håller Rent

Hej!
Kan jag få tips på hur vi kan hjälpa deltagare att bli av med skräpet de samlat in under kampanjen?

Kommentarer

 • Hej Roffe!

  Ni kan hjälpa deltagare med hanteringen av skräpet genom att till exempel erbjuda extraöppet på ÅVC. Vissa kommuner vill att deltagarna ställer Håll Sverige Rents vita soppåsar och sopsäckar bredvid ordinarie soptunnor. En del erbjuder beställning av extra sophämtning för skolor och förskolor. Det går bra att erbjuda olika hjälp till olika deltagare, exempelvis hämtning för skolor och förskolor och lämning på ÅVC för övriga. Kom bara ihåg att vara tydlig med vad som gäller för vem på er webbplats. Skriv gärna något även om ni inte erbjuder extra service, exempelvis: "Ni tar själva hand om det skräp ni samlat in. Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast och åk eventuellt till ÅVC om möjlighet finns."

  Lycka till!

 • Hej. På söndag den 28 april mellan 10- 16 har vi anordnat ett evenmang här i Annedal Bromma. En städdag med fika och korvgrillning. Detta blev väldigt uppmärksammat på kort tid, så nu får vi sponsring från ICA med korv och jag har idag blivit intervjuad för lokaltidningen. vi räknar med att det kommer över 50 perosner, gamla som unga och framförallt barn för det är viktigt att vi visar att det är viktigt att hålla rent! Nu en fråga- det finns nåt matriel man kan beställa av er ? Vad det är det för nåt ? Och vad gör vi med alla soppåsar med skräp vi samlat in ? Vem kan jag kontakta för hämtning ? Eller måste vi åka med bilar allihop till närmsta ÅVC ? MVH Jenny FB sida Alla vi som bor i Annedal- Städ & Fika dag i Annedal
  jenny.lofstrand@kpmg.se
 • Hej Jenny,

  Vad roligt med ert event. Här ser du våra produkter i vår webbshop. För att se vad som gäller i er kommun läs här, du finner också kontaktuppgifter till ansvarig på kommunen som ni kan kontakta för att se om det finns möjlighet att få hjälp med sophanteringen.

  Lycka till!
  Vänligen
  Jane Projektadministratör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.