Göra och sälja armband

Hejsan. Jag har en dotter på 10 år som är mycket engagerad i miljön och hon har hållt föredrag i sin klass för att få fler elever att börja agera så nu är de några stycken som har bildat en "klubb". Dessa tjejerna vill göra och sälja armband så att de kan skänka pengar till er. Är det okej? Får de använda bokstavspärlor där de då skriver antingen HSR eller Håll Sverige Rent? Får de lägga ut sitt jobb på Instagram och Facebook och använda eran hashtagg då? Får de länka till er? Kan de på något sätt göra detta i samarbete med er och till och med kanske bli sponsrade på något sätt? Eller vet ni var de kan vända sig för att bli det?
Mvh Heidi
Heidi Månsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Heidi,

  Vad roligt att höra att din dotter är så engagerad! De får gärna göra armband där de skriver Håll Sverige Rent eller HSR med bokstavspärlor och berätta om det i sociala medier. Det blir vi bara glada över!

  Vi har en sida på vår webb där vi berättar om initiativ som samlar in pengar, där berättar vi gärna om deras projekt när det kommit igång.

  Tyvärr har vi inte möjlighet att sponsra projektet. Kanske finns det något företag i närheten av er eller där ni känner någon som skulle kunna vara intresserade?

  Stort lycka till!

  Hanna Kommunikatör
 • Hej igen.

  Oh så roligt 😀 Tjejerna blev jätteglada när jag berättade om detta :=) De undrar om de även kan få något slags intyg så att de kan visa att de är seriösa när de säljer sina armband?
  Okej vi ska höra oss för när det gäller sponsringen. Tack så mycket.

  Mvh Heidi Månsson
  Heidi Månsson
 • Hej Heidi,

  Vi kan säkert lösa något slags intyg. Mejla mig gärna på hanna.nystrom@hsr.se så tar vi det vidare där.
  Hanna Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.