Gemensam aktivitet för vuxna

Hej, jag letade länge och väl efter information när aktiviteten faktiskt äger rum innan jag nu insåg att det är upp till deltagarna själva. Jag gillar dessa initiativ för det är bra att lära barnen från början att inte skräpa ned vilket jag som förälder jobbar hårt med. Men när man läser inlägg här och på andra ställen skulle det vara uppskattat att även som vuxen få vara del i en gemensam aktivitet för att känna sammanhang och där resultatet gärna blir blir mätbart får att visa på betydelsen. Varför inte under Håll Sverige rent-dagen skapa den här aktiviteten, få lite uppmärksamhet till appen och bidra starkt till att skapa en gemenskap med ett gemensamt mål?

Jag har många fler idéer som jag vill testa först lokalt på min hemort men man borde redan nu nationellt ta till vara på den diskussion som är stark nu kring natur och klimat.

mvh, Linus

Kommentarer

 • Hej Linus!

  Tack för ditt inlägg! Du har helt rätt, gemenskap och tydliga resultat är två viktiga delar för att känna engagemang. Inför Håll Sverige Rent-dagen i höst jobbar vi just nu på ett sådant koncept, där Skrappen kommer användas för att koppla ihop skräpplockare och samla in data kring hur mycket skräp som plockas.

  Så håll utkik - mer information kommer!
  Hanna Kommunikatör
 • Hej,

  Tack för återkoppling. Det låter fantastiskt att just ett sån aktivitet som jag ser som betydelsefull kommer att äga rum. Jag ser mycket fram mot det här och ska engagera alla jag känner! Jag hoppas att man tills dess även får möjlighet att jobba lite med appen och förbättra navigeringen, synd om man tappar användare för att användbarheten inte finns där.

  Jag är iallafall förhoppningsfull om att det blir ett lyckat koncept som kommer återkomma årligen och öka medvetenheten kring nedskräpning.

  mvh, Linus

  Linus
 • Vad kul att du är så engagerad! Vi ska absolut försöka göra Skrappen lite mer användarvänlig, vet att det finns vissa brister där.

  Ha det fint!
  Hanna Kommunikatör
 • ...min telefon klarar inte appar. minnet e fullt meddelar den och i telebutiken fanns ingen hjälp för detta.

  Finns det nåt annat sätt för otekniska seniorer?.
  .. en väl fungerande interaktiv hemsida? nån samordnare i Stockholm?
  I
 • Hej!

  Vad roligt att du vill vara med och plocka skräp! Tyvärr har vi inte skräpplockningsevent samlade någon annanstans än just i Skrappen, men jag vill gärna tipsa om att vara med och plocka skräp på Håll Sverige Rent-dagen den 21 september. Då kommer vi vara på plats i åtta städer, bland annat på två ställen i Stockholm.

  Här är alla platser där Håll Sverige Rent ordnar skräpplockningsevent den 21 september:

  Stockholm, Norrmalmstorg kl.12.00-17.00.
  Pampas Marina kl. 12.00-15.00 (Låna gratis kajak!)
  Jönköping, Västra storgatan / Rådhusparken kl.12.00-17.00.
  Umeå, Kungsgatan 59 kl.12.00-17.00.
  Östersund, Stortorget, 11.00-15.00.
  Karlstad, Soltorget kl. 13.00-15.00.
  Göteborg, Chalmersplatsen kl. 10.30-13.00
  Kalmar, Larmtorget kl. 13-00-15.00.
  Lund, Clemenstorget, kl 13.00-15.00.

  Välkommen!
  Hanna Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.