Datum för Skräpplockardagarna 2021?

Hej!
Vilka datum under 2021 äger Skräpplockardagarna rum?
Mig veterligen medverkar vår kommun inte från centralt håll. Kan vi och andra verksamheter inom kommunen ändå anmäla oss och ta del av material från er? Jag arbetar själv i en kommunal verksamhet med fokus på barn och ungas fria tid, alltså ej skola eller förskola.
Joel Käll Karlsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Joel!

  Vad roligt att ni vill medverka i kampanjen Skräpplockardagarna, det går bra att anmäla en barngrupp även utanför skola och förskola. Anmälan öppnar den 1 mars och i samband med det kan du även beställa material.

  Anmälan för kommuner öppnar den 1 februari, så när du ska anmäla kan du hålla utkik där om din kommun anmält att de ska medverka i skräpplockardagarna.

  Lycka till med skräpplockningen!
  Josefin Projektassistent
 • Okej, men mellan vilka datum äger skräpplockardagarna rum? Framgår det när anmälan öppnar eller är det fritt fram att arrangera en skräpplockning efter den 1 mars när man själv tycker att det passar?

  Earth week 22-27 mars skulle kunna vara ett utmärkt tillfälle för oss att arrangera en skräpplockning. För att aktiviteten ska komma med i vårt kommungemensamma earth week-program så krävs dock att jag registrerar arrangemanget innan slutet på januari.
  Joel Käll Karlsson
 • Hej Joel!

  Det går alldeles utmärkt att ni håller skräpplockningen när det passar er. Ibland kan kommunerna vilja att skräpplockningen sker en särskild vecka, så det kan man hålla utkik efter på kommunsidan. Men för oss spelar datum ingen roll.
  Josefin Projektassistent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.