Datum för Skräpplockardagarna 2021?

Hej!
Vilka datum under 2021 äger Skräpplockardagarna rum?
Mig veterligen medverkar vår kommun inte från centralt håll. Kan vi och andra verksamheter inom kommunen ändå anmäla oss och ta del av material från er? Jag arbetar själv i en kommunal verksamhet med fokus på barn och ungas fria tid, alltså ej skola eller förskola.
Joel Käll Karlsson

Kommentarer

 • Hej Joel!

  Vad roligt att ni vill medverka i kampanjen Skräpplockardagarna, det går bra att anmäla en barngrupp även utanför skola och förskola. Anmälan öppnar den 1 mars och i samband med det kan du även beställa material.

  Anmälan för kommuner öppnar den 1 februari, så när du ska anmäla kan du hålla utkik där om din kommun anmält att de ska medverka i skräpplockardagarna.

  Lycka till med skräpplockningen!
  Josefin
 • Okej, men mellan vilka datum äger skräpplockardagarna rum? Framgår det när anmälan öppnar eller är det fritt fram att arrangera en skräpplockning efter den 1 mars när man själv tycker att det passar?

  Earth week 22-27 mars skulle kunna vara ett utmärkt tillfälle för oss att arrangera en skräpplockning. För att aktiviteten ska komma med i vårt kommungemensamma earth week-program så krävs dock att jag registrerar arrangemanget innan slutet på januari.
  Joel Käll Karlsson
 • Hej Joel!

  Det går alldeles utmärkt att ni håller skräpplockningen när det passar er. Ibland kan kommunerna vilja att skräpplockningen sker en särskild vecka, så det kan man hålla utkik efter på kommunsidan. Men för oss spelar datum ingen roll.
  Josefin
 • Finns det ett sista datum för anmälan för att ni ska hinna skicka påsar?
  Emma Gustafsson
 • Hej Emma,

  Sista anmälningsdag för Skräpplockardagarna är 31 maj.

  Vänligen,
  Josefin
 • Hej!
  Jag har anmält min klass, Lunds kommun. Hur beställer jag gratis material via webshop?
  Mvh
  Maria Haddadi
 • Hej Maria,

  Jag kan se att du är anmäld, jag skickar bekräftelsemejlet till din mejl.

  Vänligen,

  Josefin
 • Hej! Jag har anmält min verksamhet som heter Araby park arena. Vi är en kommunal mötesplats som bedriver barn- och ungdomsverksamhet på den fria tiden. Kan vi beställa påsar kostnadsfritt och hur gör vi för att få produkterna kostnadsfritt i webbshoppen?
  Joel Käll Karlsson
 • Hej . Våran förskola är med på skräpplockar dagen sedan flera år tillbaka . Har gjorts en anmälan i början av mars och även om intresse av material som påsar , men när kommer de fram ? Hälsningar Elena på Knalleborgs förskola på Ekerö
  Elena Melin
 • hej, jag har anmält vårt förskola till skräpplockardagen, undrar när och hur får man beställa material? och vilket datum är skräpplockardagen?

  JANAN FEILI
 • Jag hittar inte var jag kan beställa påsar/material till skräpplockarveckan.
  Arbetar på en förskola som anmält sig till detta.
  Anna-Karin Forsberg
 • Hej Janan och Anna-Karin!

  När man anmält en verksamhet till skräpplockardagarna ska det komma ett bekräftelsemejl med en länk i till sidan där man beställer påsar gratis. Om ni inte hittar mejlet i inkorgen eller skräpinkorgen kan ni mejla spd@hsr.se med information om vilken verksamhet det gäller så får ni hjälp där.

  Vänligen,


  Josefin
 • Hej!
  Undrar som flera andra i tråden, vilket/vilka datum är skräpplockardagen/dagarna?
  NÄR?
  Mvh/Sara
  Sara Jansson
 • Hej Sara,

  Skräpplockardagarna förlägger verksamheterna själva när det passar dem, om inte kommunen har uppgett önskemål om särskilda datum på deras sida om skräpplockardagarna. Du hittar kommunernas sidor här. 

  Vänligen,
  Josefin
 • Är det ok att göra flera anmälnngar från en o samma skola? Jag får anmälningar som droppar in då och då och vill gärna anmäla direkt så jag inte glömmer någon
  mvh
  Helena
  Helena Ternesten
 • Hej Helena,

  Det går bra att anmäla sig klassvis om man vill det, tänk bara på att namnge dem därefter så det inte ser ut som dubbelanmälningar samt att bara anmäla respektive klass en gång.

  Om alla anmälningarna görs med en och samma mejladress kommer det bara skickas ett bekräftelsemejl så tips är att göra en stor beställning på material när alla klasser som vill vara med anmält sig.

  Vänligen,
  Josefin
 • Hej!
  Vi är anmälda till skräpplockardag men har inte fått startpaket med påsar och så. Hur går jag till väga?

  Mvh Maria Särskolan Tornlyckeskolan
  Maria
 • Hej Maria,

  Vad roligt att ni ska medverka i Skräpplockardagarna, tack för ert engagemang!

  Jag kan se att ni är anmälda men det verkar ha blivit något tokigt med din mejladress i anmälan, ditt bekräftelsemejl verkar ha studsat. I det mejlet finns en länk som leder till sidan där man beställer påsar. Jag skickar ett nytt mejl till dig så ni kan gå in och beställa material kostnadsfritt.

  Vänligen,

  Josefin
 • Hej! Jag har inte fått påsarna som jag beställde ännu. Vi tänkte skräpplocka nästa onsdag och undrar om påsarna hinner komma till dess.
  Serife Babaoglu
 • Hej Serife,

  Vad roligt att ni ska vara med på Skräpplockardagarna, tack för ert engagemang!

  Enligt leverantören ska det ha levererats till er igår - en Kjell Johnsson har tagit emot paketet.

  Lycka till med plockningen!
  Vänligen,
  Josefin
 • Hej!
  Jag har anmält min klass till skräpplockardagarna men vi har inte fått materialet skickat till oss. Hittar inte heller information om var jag kan vända mig för att fråga om det blivit något fel i min anmälan.
  Petra Germerud
 • Hej Petra,

  Jag kan inte se att du har gjort en anmälan via din mailadress. Hör gärna av dig till vår mail (spd@hsr.se) så kan vi hjälpa dig vidare där och uppge då gärna vad er verksamhet heter.

  Vänliga hälsningar,
  Hannah Projektassistent
 • Hej! Jag går ut med en vän och vi plockar skräp längs Motala Ström vid Himmelstalunds och Fiskeby. Vi har med egna säckar och plockar ihop och forslar bort skräpet.
  Vill ni veta resultatet av plocket? Jag var med förra veckan när Naturskyddsföreningen plockade skräp längs Åbackarna - en promenadstråk i Norrköping.
  Det känns väldigt anonymt det här men vi har ofta plocka bort och städat up. Jag har en liten tong som jag kan plocka fimpar med t ex och vi använder gamla påsar eller brännbart i alla fall.
  Med vänliga hälsningar
  Constance Connie Lindkvist
  Connie Lindkvist
 • Hej, 

  Stort tack för ert engagemang och er insats, heja er! Om ni vill rapportera in ert skräp kan ni göra det på vår hemsida.

  Vänliga hälsningar,
  Hannah Projektassistent
 • Hej jag har anmält min skola och fått mail om att materialet var på väg. Sedan händer ingenting! Barnen vill börja städa!
  Var är materialet?!

  Åkraskolan Sala
  Helena Larsson
 • Hej Helena,

  Jag kan se att ni aldrig slutförde er beställning, jag kommer att skicka en länk till er via mejl så att ni kan slutföra er beställning.

  Vänliga hälsningar,
  Hannah Projektassistent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.