Borlänge Energi vill vara med

Hej,

Vi på Borlänge Energi vill vara med som aktör i Skräpplockardagarna även i år. Vi har bytt kontaktperson här och nu har en förskola flaggat för att dom inte ser att vi är med i år. Vad behöver vi göra för att komma med? Länken till vår sida är https://www.borlange-energi.se/sv/Avfall/Fagelmyra/Skrapplockardagar/
Mia Dalmans Norgren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Mia,

  Vad roligt att ni vill vara med i Skräpplockardagrna i år med. Här kommer ni till anmälan för kommuner. Fyll i era uppgifter, så publicerar vi på vår webb och länkar till er webb också.

  Tack för att ni hjälper till att hålla Sverige rent!

  Jane Marknadsassistent
 • Hej Jane,

  Vet inte om jag ska fortsätta tråden här eller ställa frågor via epost. Du får guida mig i hur ni vill ha kontakten! Vi på kommunikationsavdelningen har tagit över ansvaret för Skräpplockardagarna från en annan avdelning. Därför har jag några funderingar.

  På sidan https://www.hsr.se/skrapplockardagarna/1791/anslutna/2081 skulle jag vilja att det står Borlänge Energi istället för Borlänge kommun och att namnet för kontakt är Denice Haurula denice.haurula@borlange-energi.se.

  Sen undrar jag också om det är så att alla deltagare nu beställer sitt eget material? Finns det då något datum för när materialet skickas till deltagarna.

  Tack!
  Mia
 • Hej Mia,

  Ursäkta att svaret dröjde, jag var ledig i slutet på förra veckan. Vi kan ha fortsatt dialog via mail spd@hsr.se

  Vänliga hälsningar
  Jane Marknadsassistent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.