Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur blir jag stödmedlem?

Hej. Jag är ordförande för en ideell organisation, inte en miljöorganisation, utan en organisation mot BULLYING här på Rhodos i Grekland. Jag har bott i Sverige i Göteborg i 20 år, jag är också svensk medborgare och har varit svensk statlig tjänsteman. När jag bodde i Sverige hade jag deltagit i många miljöevenemang och jag var också återvinningskonsult på 1990-talet. Nu när jag bor på Rhodos vill jag stödja er symboliskt, inte aktivt eftersom jag bor på Rhodos och jag kan inte delta i dina aktiviteter. Frågan är hur kan jag eller vår organisation stödja er eller sammarbeta med er.

Vänliga hälsningar

Georgios Nikolis
GEORGIOS NIKOLIS

Kommentarer

  • Hej Georgios!

    Vad roligt att höra att du är engagerad i vår fråga! Det går bra att stötta oss på distans, bland annat har vi just nu en namninsamling för att göra det straffbart att slänga fimpar och snus på marken. Det bästa sättet för att alltid få veta senaste nytt om vilka initiativ vi har på gång är att gå med i vår rörelse. Här kan du göra det »

    Du får också gärna titta på våra erbjudanden för företag och se om det är något där som kan passa in på er organisation.
    Hanna Kommunikatör
  • Lycka till..!
    GEORGIOS NIKOLIS

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.