Arbete som försvunnit

Hade du lagt till aktiviteter på tidslinjen i Grön Flagg-verktyget som nu är borta? Då kan det bero på att det arbete som görs under Genomförande nu samlats ihop på samma ställe på tidslinjen.

Så här låg ert arbete tidigare på tidslinjen:
Nu har samma aktiviteter flyttats in under rubriken "Genomförande".

Håll Sverige Rent Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej vi har jobbat med vatten sen i augusti. Nu när vi skulle fylla i slutklämmen hittar vi inget alls, verkar som allt är borta.
  Lotta axell
 • Hej Lotta,

  Jag kan se ert fina arbete under ”Vår Grön Flagg-resa. Klicka på ”Genomförande” och sedan redigera under respektive utvecklingsområde så hittar du all sparad information där.

  Om du behöver mer hjälp är du alltid välkommen att ringa eller mejla oss.

  Trevlig helg!
  Kristina Grön Flagg
 • Hej,
  jag har lite samma fråga. När man klickar på "Genomförande" - ska man ta bort allt som redan står där? Jag menar plan, alla utvecklingsområde som vi har skickat till er? Nu allt står på "sammanfatta vad ni gjorde och hur det bidrog till en hållbar utveckling"? Om jag tar bort allt som står där - kommer det att försvinna? Eller ska jag skriva bara i " vilka lärdomar tar vi med oss till nästa resa"?
  Jobbar med Grön Flagg första året.
  Tack.
  Daiva
 • Hej Daiva,
  Tack för din fråga. I en av våra uppdateringar under våren har vi nu möjliggjort för våra medlemmar att kunna spara ner och skriva ut planen. I och med det tog vi bort funktionen att planen per automatik hamnar i "Genomförande". Ni hade en godkänd plan innan uppdateringen och därför ligger er plan där ni skriver om genomförandet under rubriken "Sammanfatta...". Här kommer några alternativ på hur ni kan göra:
  1. Låt planen stå kvar och komplettera med text om hur det blev nedanför.
  2. Utgå från plantexten och skriv om den som att ni har genomfört den och eventuellt komplettera med text.
  Önskar dig en trevlig och hållbar sommar!
  Kristina Grön Flagg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.