Ålder på nedskräparna

Hittar ingenstans i era statistiker ett histogram som beskriver åldersfördelningen av nedskräparna!Kan du hjälpa mig att hitta?Tack på förhand!

Konrad Hölbling Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Konrad!

  Tack för en bra fråga! Vi vet inte säkert vem det är som skräpar ner eller hur gamla de är. Men när vi i undersökningar frågat om man själv har skräpat ner så ser vi vissa skillnader. Där är det fler i åldersgruppen 18-29 år som säger att de har skräpat ner under senaste året jämfört med äldre åldersgrupper.

  Hanna Kommunikatör
 • Tack Hanna för ditt snabba svar!

  Är besviken på att ni inte lägger ner mera vikt på just dessa uppgifter.
  Jag kommer från Österrike och har lärt mig under åren i Sverige att man aldrig vill skuldbelägga någon i det här landet numera.Det är snällt men gagnar inte vårt demokratiska samhälle,för en av de viktigaste förutsättningar i en demokrati är rättsuppfattningen och respekten för andra människor.Vad har hänt de senaste 50 åren?När jag flyttade hit på 60-talet var landet superrent och ett föredöme i Europa och världen,vad har vi gjort fel och hur kan vi rätta till det?

  Är själv mycket engagerad i frågan,plockar mycket skräp själv men det finns mycket mer att göra,hinner inte just nu att skriva mer men jag återkommer till dig längre fram.

  Tack ännu en gång för ett ärligt snabbt svar.

  mvh

  Konrad Hölbling
  72-årig grinig gubbe
  Konrad Hölbling

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.