Till senaste kommentaren

Få bort smuts från ett vitlutat och oljat golv?

Hej!
Vi har ett lut och vitoljat golv sedan 10 år tillbaka. Hallgolvet har blivit grått och smutsigt och jag undrar hur vi kan rengöra det? Vi har rengjort golvet med Faxes såpa och nu gått över till er Linoljesåpa. Har ni några tips på hur vi kan få bort allt smuts på hallgolvet?

Kommentarer

  • Hej,

    Om ni vill få bort det gråa och det mesta av smutsen rekommenderar vi att ni tar linoljesåpa, kallt vatten, finkornig sand och en mjukare borste att skura med (som vår badborste). Skura försiktigt och torka upp och efterskölj som vanligt enligt instruktionen för skurgolv på vår hemsida.

    Eftersom ni har lutat och vitoljat era golv finns det risk att den vita ytbehandlingen kommer att försvinna fläckvis. Tyvärr är det svårt att underhålla vitoljade eller -såpade golv eftersom de innehåller pigment. I ett normalt hushåll uppstår fläckar och smuts och givetvis vill man kunna rengöra på ett skonsamt, hållbart och miljövänligt sätt. Om ni "slipar" hela ytan för att få ett jämnt resultat rekommenderar vi att ni använder enbart Linoljesåpa som enda behandling framåt.
    Amelie
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.