Till senaste kommentaren

Linoljefärg kimröksgrå 2% - finns den inte längre?

Hej!
Kan jag specialbeställa en färg i speciell brytning som inte finns i standardsortimentet? Jag har tidigare blandat Kimröksgrå 2% och skulle gärna köpa en färdigblandad. Men ser nu på er hemsida att Kimröksgrå inte finns längre, stämmer det?

Kommentarer

  • Det går att specialbeställa större mängder (minimum 6 L) men just nu är det extremt lång leveranstid eftersom vi behöver prioritera vår egen produktion efter branden.

    Det ska finnas 6st 2% kimröksgrå i Gysinge-butiken just nu. Jag har tillfälligt aktiverat den i webbshoppen så att du kan beställa upp till 3-4 st. (är osäker på om lagersaldot stämmer 100%).

    Ett annat alternativ är att du bryter vit linoljefärg med 100% kimröksgrå när den väl har kommit in igen (räkna under juni månad) så att du får 2% kulör. Burkarna med vår vita linoljefärg är inte fyllda hela vägen upp så att man enkelt ska kunna bryta med en annan kulör upp till 10% direkt i burken. I 5L burkarna har du som exempel endast 4,5 liter vit färg. I 1L burkarna är det 0,9L vit färg och i 3L burkarna 2,7L vit.

    Amelie
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.