Till senaste kommentaren

Kulörprover på era linoljefärger och matta linoljefärger?

Hej!
Jag undrar om det finns färgkartor eller färgprover att köpa (inte provburkar) på era linoljefärger, både de vanliga och de matta? Jag står i begrepp att måla om allt i mitt hus och vill gärna kunna jämföra helt förbehållslöst innan jag bestämmer mig för några färgburkar och börjar med provmålningen.

Kommentarer

 • Hej,
  Nej, vi har inga färgkartor på färgerna utan har valt att tillhandahålla provburkar. Redan uppmålade prover gulnar när dom ligger mörkt så de blir lätt missvisande. Dessutom är det svårt att välja färg utifrån en liten pappersbit.

  Anders
 • Precis vad jag också vill ha! Har tittat på nätet i flera år och kan ännu inte bestämma vilken ljus färg jag ska ha på dörrar o lister i mitt hus fr. -39. Jag ser ju på vissa ställen att det varit målat med linoljefärg från början och att den färgen inte var helt vit men vilken färg ska jag ta? Man är så van vid att se alla dörrar o lister i kritvitt så det är så svårt att tänka om. Och det blir väldigt dyrt att köpa några provburkar för jag har väldigt liten inkomst.
 • Hej Katarina,

  Jag föreslår att du kommer in till någon av våra butiker eller återförsäljare av Gysinges sortiment för att se prover uppmålade på plats.
  Här kan du rådgöra med kunnig personal och förhoppningsvis få den hjälp du behöver.

  Välkommen!
  Amelie
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.