Till senaste kommentaren

Varför är frakten 99:- på en liten order?

Kan tycka att 99 kr i frakt för småsaker är oskäligt och eftersom era produkter i viss omfattning är av mindre karaktär borde ni överväga det.

Kommentarer

 • Hej,
  Tack för din fråga. Låt oss närmare förklara.
  Frakten är satt till en enhetsfrakt då vi av säkerhetsskäl skickar alla paket med DHL, avisering, spårningsmöjlighet och till närmaste utlämningsställe/ Servicepoint. Det betyder också att det enbart kostar 99:- för en beställning oavsett mängd och antal paket (med undantag för skrymmande eller väldigt tunga gods, då står tilläggsfrakten angiven under produkten och lägg till på fraktpriset).

  Ansvaret för paketet lämnar oss, Gysinge, och övergår till kunden enligt DHLs fraktvillkor så fort paketet scannats in och lagts på lastbilen (observera att det är deras villkor/krav). Vi vill säkerställa denna leverans och även kunna reklamera eventuell oförutsedd händelse/reklamation för våra kunders bästa. En spårningstjänst möjliggör detta.

  På kunders begäran skickade vi ett tag ut vanliga postbrev med skruv och annat smått. Efter att lite för många brev, än vad som kan anses vara rimligt, kommit på villovägar eller bestulits på vägen, valde vi att fortsättningsvis endast använda oss av pakettjänster med spårningsmöjlighet och avisering. Vi upplever också att våra kunder gärna vill kunna spåra sina paket oavsett storlek.

  Observera gärna också att vi inte har ändrat summan på vår enhetsfrakt på många år samt heller inte låter våra kunder stå för t.ex fakturaavgift.

  (Är du intresserad av att istället handla i en butik nära dig, kan du hitta dem på vår hemsida under Våra butiker - Återförsäljare. Du kan söka på plats och karta.)
  Amelie
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.