Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Utemiljö/lekplats/fotbollsplan Dillen, Solgården

Har önskemål om att våra verandor och staket/plank bytes ut, det är trasigt och murket och fult. Fotbollsplanen på solgården är dålig och stora hål i vid målen, näten är trasiga. Lekplatsens sand är riktigt äcklig då katterna använder den som bajslåda. Vill ha sån gummimatta istället och en annan lekställning. Den där konstiga vi har åker ju ingen på.
Mvh

Kommentarer

 • Hej Catrin!

  Tack för ditt inlägg, vi tar med oss detta som ett förslag till vårt förslagsråd.

  Vi går igenom alla inkomna förslag i slutet på varje månad.
  Vårt Förslagsråd ser då på möjligheterna att genomföra ditt förslag. Stora förbättringsförslag som behöver planeras in i nästa års budget eller som kräver undersökning i kvarteret lämnas till ledningsgruppen för beslut.

  Så fort vi har ett beslut som rör ditt förslag får du ett svar här i kundforumet. Varje gång du får ett nytt svar på ditt inlägg får du ett mejl som berättar att vi svarat dig.

  Tack för förslaget, din åsikt är viktig för oss.

  Vänliga hälsningar
  Yvette Kommunikatör
 • Jag håller med om att utemiljö/lekplats/fotbollsplan i Dillen på Solgården är i riktigt uselt skick. Den är knappast bättre på någon annan gård som har någon form av  s k öde lekplats.
  Jag vill bara förtydliga angående fotbollsmål på solgården. Varför skall det finnas fastsatta mål i gräset överhuvud taget? Det vore bättre med bara en gräsyta för det går väl att göra fler saker än att sparka boll där, som det ändå finns en stor fotbollsplan för bredvid stora kullen. Desutom går det alldeles utmårkt att spela fotboll utan fastsatta mål. Målen i sig ökar bara skaderisken med barn som krockar/klättrar på dem, samt att gräsmattan runt målen alltid går sönder och skapar jordhål istället. Plocka bort dem i väntan på en ny plan för hur man kan förbättra gårdarna i Dillen.

  Med vänlig hälsning
 • Hej Anders!

  Tack för att du kontaktar oss.
  Jag tar med även dina åsikter till det förslag som redan finns.

  Vänliga hälsningar
  Yvette Kommunikatör
 • Hej!

  Vi har nu tagit upp era förslag i förslagsrådet. Tack för era inlägg med bra synpunkter!

  Våra bovärdar håller på att se över våra lekplatser/spelplatser i området Dillen. Målen är nu borttagna och andra uppfräschningsaktiviteter pågår under våren, bl.a. att försöka minska sandytorna så mycket som möjligt genom att göra om vissa ytor till odlings- och planteringsytor.

  Generellt håller vi kontinuerligt på att se över våra befintliga lekplatser och parallellt kikar vi även på framtida nyetableringar inom GotlandsHems bestånd i Visby, södra och norra Gotland. Där bl.a. lekplatser i Bogen 2, Vitkålen, Castor (Stjärngatan) och Slite har fräschats upp. Fortsättning följer på landet samt i Visby med mindre & större aktiviteter i våra lekplatser.

  Och som svar på önskemålet gällande veranda så har vi noterat det och genom GotlandsHems bovärdar är vi medvetna om underhållsbehovet tillhörande våra fastigheter både i Visby och på landet.

  Vi har en kontinuerlig genomgång av våra områden samt ett flertal underhållsprojekt pågående och igång både i Visby och på landet där begränsningen är våra sammanhållande byggprojektledare samt underentreprenörer som hjälper oss. Vi strävar efter att ha en uppdaterad projektplan för underhåll som sträcker sig 1-5 år framåt och i denna ingår underhållsaktiviteter i bl.a. Dillen.

  Vi önskar er en fin sommar!
  Vänliga hälsningar
  Yvette Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.