Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Förslag: Tillgång till tvättstuga i andra kvarter

Vi som har tvättmaskin installerade i våra lägenheter och ej tillgång till tvättstuga med grovtvätt är önskemålet att två ggr per år erbjudas möjlighet att få låna tvättstuga då vi inte kan tvätta mattor i våra små maskiner.

Kommentarer

 • Hej Ragny!

  Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

  Vi går igenom alla inkomna förslag i slutet på varje månad. Vårt Förslagsråd ser då på möjligheterna att genomföra ditt förslag. Stora förbättringsförslag som behöver planeras in i nästa års budget eller som kräver undersökning i kvarteret lämnas till ledningsgruppen för beslut.

  Så fort vi har ett beslut som rör ditt förslag får du ett svar här i kundforumet. Varje gång du får ett nytt svar på ditt inlägg får du ett mejl som berättar att vi svarat dig.

  Tack för förslaget, din åsikt är viktig för oss.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Hej!

  Ditt förslag har nu tagit upp i förslagsrådet.

  I din hyra ingår tillgång till tvättmaskin för hushållstvätt. Antingen genom att du har egen tvättmaskin i lägenheten eller i vissa kvarter via gemensam tvättstuga.

  Våra tvättstugor är dimensionerade att täcka behoven för ett specifikt kvarter och vi har ingen möjlighet att erbjuda tillgång till hyresgäster från andra kvarter.
  När det gäller tillgång till grovtvätt så får vi hänvisa till de tvättinrättningar som finns där det är möjligt att få hjälp med specialtvätt eller extra tung tvätt såsom mattor etc.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.