Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan man se underhållsstatus för sin lägenhet?

Hej,
jag undrar om ni inte skulle kunna lägga ut statusen på lägenheten man på mina sidor? T.ex hur längesen det var lägenheten blev ommålad, fick nya mattor o.s.v. tycker det som hyresgäst kan vara intressant att veta sådant utan att behöva ringa er och fråga.

Med vänliga hälsning

Kommentarer

 • Hej Anne!

  Tack för din fråga,
  Det är faktiskt en funktion som kommer att komma på "mina sidor" framöver, exakt när vi kan lägga till det är inte klart just nu.

  Med vänlig hälsning

  Linda Kundservice
 • Tack för snabbt svar!

  Trevlig helg

 • Skulle det vara möjligt att få in lite interiörbilder från lägenheter som läggs ut som lediga? Detta tillsammans med en status skulle det ge en bra beskrivning av lägenheterna och underlätta oss i kön att bestämma om en intressanmälan.
 • Hej Arne!

  Tack för din fråga och dina synpunkter.

  Vi använder oss av områdestypiska bilder när lediga lägenheter publiceras eftersom skicket på en enskild lägenheten hela tiden förändras p.g.a. både slitage och underhåll. Skicket på två lägenheter i samma hus kan också skilja sig åt. Eftersom den avflyttande hyresgästen bor i lägenheten tills den nya hyresgästen flyttar in blir det för utelämnande att fota lägenheten med den avflyttandes bohag varför det inte är aktuellt.

  Med anledning av det hänvisar vi till lägenhetsvisningen man erbjuds om man är bland de med flest ködagar.

  Ha en trevlig dag!
  GotlandsHem
 • Hej! Om personen som skall flytta ut inte städar ordentligt, städar ni iordning innan nästa hyresgäst flyttar in?
 • Hej Torunn,

  Tack för din fråga.

  Om det inte är städat i lägenheten när man ska flytta in ringer man till besiktningsmännen.
  Ring genom kundservice på tfn 0498-20 39 00 så hjälper dom dig vidare.

  Med vänliga hälsningar
  GotlandsHem
 • När kommer funktionen på ”mina sidor” Det har gått mer än ett år sen svaret kom. Borde finnas en preliminär tid för funktionen,
 • Hej,

  Vi har i dagsläget inte något preliminärt datum. Vi håller på att inventera alla lägenheter för att säkerställa årtal och beskaffenheter. Detta är steg ett inför att kunna få till en funktion med underhållsplanering för respektive lägenhet som sedan kan visas på mina sidor för hyresgästen.

  Med vänlig hälsning
  GotlandsHem
 • Nu har det gått drygt tre år sedan ni svarade att funktionen för att kunna se när senast underhåll är gjort, hur långt har ni kommit?
  Lotta
 • Hej Lotta!

  Inventeringen av lägenheterna pågår fortfarande och planeras pågå året ut, därefter kommer vi att se över hur vi ska kunna presentera underhållsstatus på Mina sidor för dig som hyresgäst. Tack för ditt tålamod.

  Vänliga hälsningar
  Yvette Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.