Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Förslag: Rastgård för hundar i Vitkålen

Hej

Det är många som har hund  i Vitkålen. Dessa behöver naturligtvis rastas vilket ofta görs i närheten till de många lekplatser som finns i kvarteret. Därför föreslår jag nu en hundrastgård där hundarna kan uträtta sina behov och därigenom öka trivseln för alla boende i området. Hundrastgården kan kanske också bli en naturlig träffpunkt där man träffar andra med hundintresse.

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

  Vi går igenom alla inkomna förslag i slutet på varje månad. (Såhär i semestertider har vi ett uppehåll på en månad och har vårt nästa förslagsråd i början av september). Vårt Förslagsråd ser då på möjligheterna att genomföra ditt förslag. Stora förbättringsförslag som behöver planeras in i nästa års budget eller som kräver undersökning i kvarteret lämnas till ledningsgruppen för beslut.

  Så fort vi har ett beslut som rör ditt förslag får du ett svar här i kundforumet. Varje gång du får ett nytt svar på ditt inlägg får du ett mejl som berättar att vi svarat dig.

  Tack för förslaget, din åsikt är viktig för oss.

  Med vänlig hälsning
  GotlandsHem
 • Hej igen!

  Ditt förslag har nu tagits upp i Förslagsrådet. Vi kommer att se över ditt förslag närmare. Jag kan tyvärr inte ge dig en exakt tid på när vi har ett svar, men så fort vi har mer information så kommer vi att uppdatera med ett svar här i kundforumet.

  Tips till dig som också är intresserad av detta förslag:
  Följ inlägget så får du ett mejl när viuppdaterar.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Hej!

  Den lokala Hyresgästföreningen kommer i december att ha ett möte där denna fråga kommer att lyftas för att se hur stort intresset är för en eventuell hundrastgård.

  Vi återkommer med mer information här i kundforumet så fort något nytt beslut är taget.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Hej igen!

  Ditt förslag om rastgård för hundar i Vitkålen har nu tagits upp med den lokala Hyresgästföreningen för att undersöka hur stort intresset skulle vara. Intresset för en hundrastgård är tyvärr inte tillräckligt stort för att vi i dagsläget ska kunna genomföra ditt förslag.

  Vi tackar återigen för din åsikt, den är viktig för oss.

  Med vänlig hälsning

  Yvette Kommunikatör
 • Hej, jag har inte sett någon undersökning av intresset för rastgård för hundar? Kan detta tas upp igen och kalla till ett möte för att se intresset?
 • Hej Carina!

  Det var den lokala hyresgästföreningen i Vitkålen som ansvarade för den undersökningen och jag får därför hänvisa dig till att ta kontakt med dem för att ta del av resultatet de fick fram.

  Vänliga hälsningar
  Yvette Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.