Förslag: Laddstolpar i Vargen

Det vore önskvärt med laddstolpar på parkeringen vid kvarteret Vargen. Det borde finnas möjlighet för hyresgäster hos Gotlandshem att ladda elbilar.
Ann

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

  Vi går igenom alla inkomna förslag varje månad. Vårt Förslagsråd ser då på möjligheterna att genomföra ditt förslag. Stora förbättringsförslag som behöver planeras in i nästa års budget eller som kräver undersökning i kvarteret lämnas till ledningsgruppen för beslut.

  Så fort vi har ett beslut som rör ditt förslag får du ett svar här i kundforumet. Varje gång du får ett nytt svar på ditt inlägg får du ett mejl som berättar att vi svarat dig.

  Tack för förslaget, din åsikt är viktig för oss.

  Vänliga hälsningar
  Agnes Kundservice
 • Hej,

  Vi har nu lyft ditt förslag i vårt förslagsråd.

  Vi har i dagsläget inga planer på att införa laddstolpar i kvarteret vargen. Vi följer utvecklingen och fortsätter att se över olika alternativ för förbättra våra områden.

  Vänliga hälsningar
  Agnes Kundservice
 • Hej. Med tanke på ert initiativ att vara med i Energicentrum Gotland och bli fossilfria så torde ett mål att se till så att hyresgästerna har möjlighet att ladda sina elbilar. Ni har byggt laddstolpar vid de nybyggda lägenheterna, borde kunna gå att lösa vid befintliga hyreområden med. Vill ni att hyresgästerna skall kunna bidra till ett fossifritt samhälle och kunna ha möjlighet att bidra med att då införskaffa elbil så måste det finnas möjlighet att ladda med.
  Tommy
 • Hej Tommy,

  Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

  Det ska vara lätt för GotlandsHems hyresgäster att ladda sin elbil och med tio nya laddplatser runt om i våra bostadsområden har den möjligheten ökat rejält.

  Vi fortsätter även att se över olika alternativ för att förbättra och utöka möjligheterna för våra hyresgäster i de olika områdena.

  Vänliga hälsningar
  Anette Kundservice
 • Hej. Tack för svar.

  Funderar dock på om det finns någon plan för de övriga områdena och när i sådana fall är Vargen planerad?
  Vill man jobba för att bli fossilfria så borde det finnas en plan, den kanske dock ännu skall tas fram men tar gärna del av det hela när så är gjort.
  Tommy
 • Hej,

  Vi arbetar med att utveckla detta men har i dagsläget ingen mer information. När mer information finns kommer detta att publiceras på vår hemsida.

  Vänliga hälsningar
  Agnes Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.