Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Förslag: Information på engelska till studenter

Hej,

Det skulle vara bra om informationen som skickas ut till studentlägenheter också kommer på engelska. Jag har många grannar som är internationella studener och som ständigt behöver hjälp med att översätta dessa. Detta gäller inte bara utskick, utan också skyltningar och diverse andra plakat. Jag har märkt att det finns hyresgäster som inte vet om att det finns en städskrubb, eller hur de ska sortera soporna, eftersom all skyltning är på svenska.

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

  Vi går igenom alla inkomna förslag i slutet på varje månad. Vårt Förslagsråd ser då på möjligheterna att genomföra ditt förslag. Stora förbättringsförslag som behöver planeras in i nästa års budget eller som kräver undersökning i kvarteret lämnas till ledningsgruppen för beslut.

  Så fort vi har ett beslut som rör ditt förslag får du ett svar här i kundforumet. Varje gång du får ett nytt svar på ditt inlägg får du ett mejl som berättar att vi svarat dig.

  Tack för förslaget, din åsikt är viktig för oss.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Hej igen!

  Vi kommer att se över ditt förslag närmare. Jag kan tyvärr inte ge dig en exakt tid på när vi har ett svar, men så fort vi har mer information så kommer vi att uppdatera med ett svar här i kundforumet.

  Tips till dig som också är intresserad av detta förslag:
  Följ inlägget så får du ett mejl när vi uppdaterar.

  Vänliga hälsningar
  Yvette Kommunikatör
 • Hej igen!

  Det finns sedan en tid tillbaka uppsatta skyltar på engelska i gemensamhetsköket och i tvättstugan. Framåt är vårt mål att även skyltar i avfallsrummen kommer att finnas på engelska också. Vad gäller information som skickas ut i samband med exempelvis avtal så är det fortfarande något vi tittar och kan i dagsläget inte ge någon mer information kring det.

  Tack igen för att du hjälper oss att bli bättre!

  Vänliga hälsningar
  Yvette Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.