Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Förslag: Hänga upp cyklar i cykelförråd i Vitkålen

Hej

I de välbesökta cykelbodarna i Vitkålen är det högt i tak, utrymme som inte utnyttjas. Mitt förslag är att använda detta utrymme genom att sätta upp vägghållare för cyklar . Du kan hänga upp din cykel när du t ex åker på semester eller ska ta en cykelpaus ett tag. Då tar du inte upp onödig plats i cykelboden men har samtidigt din cykel i tryggt förvar.

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

  Vi går igenom alla inkomna förslag i slutet på varje månad. (Såhär i semestertider har vi ett uppehåll på en månad och har vårt nästa förslagsråd i början av september).Vårt Förslagsråd ser då på möjligheterna att genomföra ditt förslag. Stora förbättringsförslag som behöver planeras in i nästa års budget eller som kräver undersökning i kvarteret lämnas till ledningsgruppen för beslut.

  Så fort vi har ett beslut som rör ditt förslag får du ett svar här i kundforumet. Varje gång du får ett nytt svar på ditt inlägg får du ett mejl som berättar att vi svarat dig.

  Tack för förslaget, din åsikt är viktig för oss.

  Med vänlig hälsning
  GotlandsHem
 • Hej igen!

  Ditt förslag har nu tagits upp i Förslagsrådet. Vi kommer att se över ditt förslag närmare för att se hur vi kan genomföra det. Så fort vi har mer information så kommer vi att uppdatera med ett svar här i kundforumet.

  Tips till dig som också är intresserad av detta förslag:
  Följ inlägget så får du ett mejl när vi uppdaterar.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Hej!

  Utifrån ditt önskemål kommer vi som en test, att hänga upp krokar för cyklar i vissa bodar. Om det fungerar bra och tas emot positivt kommer vi att införa krokar i samtliga bodar i området.

  Återigen, tack för ditt förslag och för att du hjälper oss att bli bättre!

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Hej igen!

  Nu har vi undersökt detta närmare och tyvärr är krokar på väggen i dessa bodar inte lämpligt. Mätningar har gjorts och det ger dessvärre inte mer utrymme för fler cyklar.

  Det kommer inom kort att påbörjas en stor resning av trasiga och gamla cyklar i Vitkålen och vi hoppas att det ska ge mer plats för cyklar i bruk.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Kan man fixa någon liknande situation i cykelrummen då?
 • Hej Thina!

  Jag har i dagsläget inte ett svar på din fråga men ska undersöka saken och återkommer här i kundforumet så fort jag har ett svar.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Hej!

  Nu har jag fått veta att det finns krokar i flera av cykelrummen i källarna men att dessa inte används. De övriga rummen får vi tyvärr inte sätta upp något i då de klassas som skyddsrum.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.