Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Taggsystem till cykelförråd i Melonen

Hej.

Finns det möjlighet att sätta dit ett blipsystem till cykelförråden? Just nu känns det inte säkert att ställa cykeln i förråden då många har tillgång och det inte finns möjlighet att kontrollera loggar.


Kommentarer

 • Hej!

  Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

  Vi går igenom alla inkomna förslag i slutet på varje månad. Vårt Förslagsråd ser då på möjligheterna att genomföra ditt förslag. Stora förbättringsförslag som behöver planeras in i nästa års budget eller som kräver undersökning i kvarteret lämnas till ledningsgruppen för beslut.

  Så fort vi har ett beslut som rör ditt förslag får du ett svar här i kundforumet. Varje gång du får ett nytt svar på ditt inlägg får du ett mejl som berättar att vi svarat dig.

  Tack för förslaget, din åsikt är viktig för oss.

  Vänligs hälsningar
  Yvette Kommunikatör
 • Hej igen Robin!

  Vi har nu tagit upp ditt förslag i förslagsrådet.

  Tack igen för att du kontaktar oss med dina önskemål. Vi har idag inga planer på att sätta in taggsystem på enstaka cykelförråd. Vi ser kontinuerligt över vårt skalskydd på våra fastigheter och gör insatser på våra fastigheter efterhand där vi ser betydande återkommande trygghetsproblem med att obehöriga tar sig in i våra byggnader. Vi kommer därför idag inte att genomföra det du önskar.

  Ha en fin sommar!
  Vänliga hälsningar
  Yvette Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.