Trädfällning

Vi har ett antal träd som står inom fallområdet till en luftburen elledning, vilket innebär att vi inte hittat någon som är villig att ta ner träden. Den skogsarbetare som vi haft på plats ville inte göra jobbet med anledning av risken för skador på ledningen om något skulle gå fel. Kan ni hjälpa oss att hitta en firma som kan göra jobbet att ta ner träden åt oss?

Kommentarer

 • Hej,
  Om träden står så att dem är för fara för ledningen, är det Geab som åker ut och tar bort det som behövs på träden så att dom inte skadar elledningen. Du behöver göra en förfrågan om bevakning av trädfällning på vår hemsida, så gör vi en bedömning om bevakning behövs.

  Förfrågan om bevakning av trädfällning hittar du här.

  Ha en fin kväll.

  Mvh Jennifer


  Jennifer
 • Tack för svar! Går det då att beställa ett arbete med trädfällning från GEAB om träden står inom en viss area från elledningen?
 • Hej.
  Geab utför endast trädfällning om träden utgör ett tydligt hot för elledningen, så det går inte att "beställa" det jobbet av GEAB. Skulle det vara så att ett träden lutar oroväckande mycket eller om ett träd lutar mot ledningen tar vi ner detta träd.  Jeanette

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.